Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mai tare ca iPhone-ul: Primul telefon din lume cu spatiu NELIMITAT!

B1 B1,
Mai tare ca iPhone-ul: Primul telefon din lume cu spatiu NELIMITAT!

O noua marca de smartphone-uri, numita Robin, a fost lansata de un start-up din San Francisco si concureaza acum cu giganti globali precum Samsung sau Apple, scrie Business Magazin. Mike Chan si Tom Moss,. continuă pe B1

UMILINTELE cel mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,.

UMILINTELE celui mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,.

Dell lanseaza primul laptop din lume cu incarcare wireless

Noul laptop lansat de Dell, Latitude 7285, este primul din lume care beneficiaza de functia de incarcare wireless. Asta inseamna ca am scapat, intr-un final, de impiedicatul de cablul de incarcare. El nu impresioneaza foarte tare prin design, insa acest feature special este intr-adevar un mare pas inainte. El a fost anuntat initial la CES [].

Franta se mandreste cu cel mai mare campus de startupuri din lume. Station F asteapta si romani

Francezii, care sarbatoresc vineri Ziua Nationala, se mandresc cu cel mai mare campus de startupuri din lume. Station F s-a deschis recent la Paris si asteapta inclusiv startupuri din Romania. Intre timp, un startup romanesc care a ajuns anul acesta in Franta, la un accelerator de afaceri parizian, isi face planurile pentru o prezenta in campusul Station F.

La 8 ani castiga pe ora mai mult de 3 salarii minime pe economie: Cine e cel mai tanar om de afaceri din lume

Junior Wyatt, un copil de doar 8 ani, a reusit sa castige 13. 000 de lire sterlie pe luna vanzand oua. El este cel mai tanar antreprenor din Marea Britanie si si-a inceput afacerea cu.

Cel mai tare cazino online din lume s-a lansat legal si in Romania!

De cateva zile, ONJN a autorizat in Romania cel mai tare cazino online, pe o perioada de 10 ani. Compania proaspat lansata si pe piata din Romania este parte a grupului de firme Novomatic care activeaza in industria.

Galaxy J7 2017 ar putea fi primul telefon cu camera duala de la Samsung

Samsung Galaxy J7 2017 ar putea fi primul telefon al producatorului care sa beneficieze de un sistem de camere foto duale. Samsung Galaxy S8 ar fi trebuit sa fie smartphone-ul producatorului sud-coreean care sa vina cu un sistem de camere duale, pentru ca acestia sa se poata alatura celorlalti producatori, cum ar fi Apple, LG, [].

O eurodeputata PSD, in topul celor mai sexy politiciene din lume

A fost publicat topul celor mai sexy politiciene din lume, realizat de publicatia mondena canadiana Qc Lifestyle. in primele 10 frumuseti se afla si o romanca. Canadienii au clasat-o pe Daciana.

TOP: cele mai spectaculoase insule din lume. Doua sunt in Europa

Cele mai spectaculoase insule din lume au fost dezvaluite intr-un top Travel and Leisure . Printre acestea, doua se afla in Europa. Iata care sunt cele mai apreciate insule si de ce trebuie sa iti planifici o vacanta aici, macar o data in viata.

Forbes: Dallas Cowboys, cea mai valoroasa echipa sportiva din lume - Manchester United, pe trei

Dallas Cowboys, franciza din Liga profesionista de fotbal american NFL), ramane cea mai valoroasa echipa sportiva din lume, fiind evaluata la 4,2 miliarde dolari 3,7 milioane euro), conform revistei economice americane Forbes.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )