Libnet.ro
UNICEF

11:30

Maia Sandu: Dupa multi ani de inghet la nivelul cel mai inalt al relatiilor dintre tarile noastre, ma bucur ca, incepand cu ziua de astazi, Republica Moldova si Romania reintra intr-o interactiune fireasca, frateasca si deschisa (VIDEO)

B1 B1,
Maia Sandu: Dupa multi ani de inghet la nivelul cel mai inalt al relatiilor dintre tarile noastre, ma bucur ca, incepand cu ziua de astazi, Republica Moldova si Romania reintra intr-o interactiune fireasca, frateasca si deschisa (VIDEO)

Maia Sandu s-a aratat increzatoare ca astazi incepe o noua etapa in cooperarea bilaterala dintre Republica Moldova si Romania, o prietenie la nivel inalt care va aduce beneficii cetatenilor ambelor. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va furniza Moldovei pana la 200.000 doze vaccin anti-Covid Maia Sandu: Ma bucur foarte mult sa va gazduiesc aici, la Chisinau, dupa multi ani de inghet Ati fost alaturi de noi si la bine, si la greu

Romania va furniza Republicii Moldova pana la 200. 000 de doze de vaccin anti-Covid-19 si va trimite la Chisinau, in etapa imediat urmatoare, o echipa de experti romani care sa ajute autoritatile moldovene in acest proces, a declarat marti Klaus Iohannis, intr-o declaratie comuna de presa cu noul presedinte al Moldovei, pro-europeana Maia Sandu.

VIDEO Maia Sandu, dupa consultarile cu partidele parlamentare: Suntem intr-o situatie complicata. in scurt timp voi veni cu o solutie

Presedintele Maia Sandu a anuntat, luni seara, dupa consultarile cu toate fractiunile parlamentare, in contextul demisiei Guvernului, ca toate partidele sunt de acord ca Parlamentul trebuie dizolvat si ca trebuie organizate alegeri parlamentare anticipate.

Klaus Iohannis, vizita oficiala la Chisinau marti. Este prima vizita a unui sef de stat la Chisinau dupa ce Maia Sandu si-a preluat mandatul de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va face marti o vizita oficiala la Chisinau, la scurt timp dupa ce Maia Sandu si-a preluat oficial mandatul de sef al statului. Va fi prima vizita la nivel inalt primita de Maia Sandu, dupa preluarea mandatului de presedinte, in urma alegerilor prezidentiale din 15 noiembrie.

VIDEO PDM, dupa consultarile cu Maia Sandu: intrebarea de baza este ce se intampla pana la alegeri parlamentare anticipate

Liderul PDM, Pavel Filip, a declarat, dupa consultarile cu presedintele Maia Sandu, ca democratii sunt de acord sa mearga la alegeri parlamentare anticipate, insa mai intai vor sa inteleaga cine si cum va gestiona treburile in tara pana la data alegerilor anticipate, in contextul in care Republica Moldova a ramas fara Guvern.

VIDEO Platforma DA, dupa consultarile cu Maia Sandu: Am reiterat ca sunt necesare alegerile parlamentare anticipate

Vicepresedintele Parlamentului, deputatul Alexandru Slusari, a declarat ca in cadrul consultarilor cu presedintele Maia Sandu, organizate in contextul demisiei Guvernului Chicu, Platforma DA a reiterat pozitia sa privind necesitatea organizarii cat mai urgente a alegerilor parlamentare anticipate.

VIDEO PAS, dupa consultarile cu Maia Sandu: Optam pentru alegeri parlamentare anticipate

Presedintele fractiunii parlamentare a PAS, Igor Grosu, a declarat ca formatiunea sa opteaza pentru alegeri parlamentare anticipate, la fel ca si presedintele Maia Sandu. Declaratia a fost facuta luni, 28 decembrie, dupa consultarile organizate de sefa statului in contextul in care R. Moldova a ramas fara Guvern, odata ce premierul Ion Chicu a demisionat.

VIDEO Ce au declarat Socialistii dupa consultarile cu Maia Sandu

Socialistii pledeaza pentru alegeri parlamentare anticipate. Declansarea si organizarea lor trebuie sa se desfasoare conform legii supreme. Despre aceasta PSRM a anuntat la consultarile cu seful statului, Maia Sandu, precizeaza liderul fractiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculita, transmite IPN.

Maia Sandu va avea astazi consultari cu toate fractiunile parlamentare

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea consultari luni, 28 decembrie, cu fractiunile si grupurile politice parlamentare, dupa ce premierul Ion Chicu a demisionat din functie.

Maia Sandu i-a solicitat procurorului general informatii despre mersul investigatiilor pe dosarele de rezonanta

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o intalnire sambata, 26 decembrie, cu procurorul general Alexandr Stoianoglo. Maia Sandu a solicitat informatii despre mersul investigatiilor pe dosarele de rezonanta, progresul si impedimentele in avansarea si solutionarea in instanta a acestora.

Ce promisiuni i-a facut Iohannis noului lider de la Chisinau, Maia Sandu: pana la 200.000 de doze de vaccin, motorina, experti si medicamente

Presedintele Klaus Iohannis, primul sef de stat primit de Maia Sandu, a facut mai multe promisiuni celor din Republica Moldova, printre aceste afiind doze de vaccin anti-Covid-19, ajutor medical, dar si sprijin pentru fermieri.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )