Libnet.ro
UNICEF

13:15

Maia Sandu, intalnire cu ambasadorul roman:Romania a fost mereu un prieten bun pentru cetatenii nostri

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu, intalnire cu ambasadorul roman:Romania a fost mereu un prieten bun pentru cetatenii nostri

Presedintele ales, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita. Maia Sandu a adus multumiri pentru felicitarile presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si ale prim-ministrului Romaniei, Ludovic Orban, si i-a multumit ambasadorului roman pentru sustinerea ferma si ajutorul constant oferit de Romania pentru R. Moldova. continuă pe Adevărul

Maia Sandu, la intalnirea cu ambasadorul rus: Este misiunea mea sa scot tara din izolare internationala si sa dezvoltam relatii bune cu Federatia Rusa

Presedintele ales, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu Ambasadorul Rusiei la Chisinau, Oleg Vasnetov, la care a multumit pentru felicitari Presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, si au discutat despre agenda de cooperare bilaterala intre Republica Moldova si Federatia Rusa.

Maia Sandu a castigat cu un procent zdrobitor si la Oradea. Care a fost mesajul lui Ilie Bolojan inainte de vot

Maia Sandu, prima femeie presedinte al Republicii Moldova, a castigat cu un procent zdrobitor si la Oradea unde a fost sustinuta si de presedintele CJ Bihor, Ilie Bolojan. Acesta le-a transmis inainte de vot basarabenilor din oras ca daca au incredere in el, sa o voteze, deoarece e vremea oamenilor buni si in Moldova.

Maia Sandu s-a intalnit cu ambasadorul UE la Chisinau si cel al SUA: Izolarea internationala a R. Moldova s-a incheiat

Presedintele ales, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu ambasadorul UE la Chisinau, Peter Michalko, si o alta intalnire cu ambasadorul SUA, Dereck Hogan.

Maia Sandu, mesaj ferm pentru Rusia: Misiunea mea este sa scot tara din izolare

Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova, a avut miercuri, 18 noiembrie, o intalnire cu Oleg Vasnetov, ambasadorul Rusiei la Chisinau. in cadrul intrevederii s-a discutat despre agenda de.

Presedintele ales, Maia Sandu, s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei in Republica Moldova

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a intalnit, miercuri, cu ambasadorul Rusiei l.

Ludovic Orban: Maia Sandu va aduce Moldova mai aproape de Romania si de Uniunea Europeana

Premierul roman Ludovic Orban a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la prezidentiale in fata lui Igor Dodon. Prim-ministrul a mentionat suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova.

VIDEO Discutia dintre Ludovic Orban si Maia Sandu, dupa victoria la prezidentiale: Ai surprins aproape toata Europa

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan a publicat pe pagina sa de Facebook imagini video cu discutia telefonica dintre premierul Ludovic Orban si Maia Sandu, dialog ce a avut loc a doua zi dupa prezidentialele din 15 noiembrie.

KLAUS IOHANNIS O FELICITA PE MAIA SANDU: Romania va ramane alaturi de Republica Moldova in eforturile de apropiere de UE

Presedintele Klaus Iohannis o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Ce a declarat Maia Sandu despre unirea Republicii Moldova cu Romania

Maia Sandu a reusit o victorie categorica la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, impotriva candidatului pro-rus, Igor Dodon. Exodul cetatenilor, economia, justitia cat si unirea micului stat cu.

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Maia Sandu: Romania ramane alaturi de Republica Moldova in eforturile sale de modernizare, democratizare si apropiere de UE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Cat despre cetatenii de peste Prut, spune seful statului, ei au al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )