Libnet.ro
UNICEF

07:45

Maia Sandu a castigat cu un procent zdrobitor si la Oradea. Care a fost mesajul lui Ilie Bolojan inainte de vot

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu a castigat cu un procent zdrobitor si la Oradea. Care a fost mesajul lui Ilie Bolojan inainte de vot

Maia Sandu, prima femeie presedinte al Republicii Moldova, a castigat cu un procent zdrobitor si la Oradea unde a fost sustinuta si de presedintele CJ Bihor, Ilie Bolojan. Acesta le-a transmis inainte de vot basarabenilor din oras ca daca au incredere in el, sa o voteze, deoarece e vremea oamenilor buni si in Moldova. continuă pe Adevărul

Pro-europeana Maia Sandu a castigat alegerile cu 57,75% din voturi, la o diferenta de peste 15 procente fata de Igor Dodon - au fost numarate toate voturile Prima declaratie dupa victorie

Candidata pro-europeana Maia Sandu a castigat alegerile din Republica Moldova cu 57,75% din voturi, in timp ce Igor Dodon a obtinut 42,25%, dupa numararea tuturor buletinelor de vot din sectiile de votare. Numarul de alegatori care au votat in strainatate in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova este un record, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Vladimir Sarban. in mai multe orase din Europa, cetateni moldoveni nu au mai putut votat din cauza epuizarii numarului de buletine de vot. 50:Pavel Filip vrea alegeri parlamentare anticipate in toamna anului urmator si un guvern al unitatii nationale.

Euronews: Candidatul pro-european Maia Sandu castiga. Alegerile din Moldova, un referendum privind directia in care se indreapta tara

Victoria candidatului opozitiei Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova este de asteptat sa fie primita cu mare caldura de UE, noteaza Euronews care face o scurta radiografie a situatiei din zona. De altfel, alegerile au fost percepute pe plan extern ca un referendum esential: Rusia sau Uniunea Europeana? Iar cetatenii, mai ales cei din diaspora care au venit masiv la urne, au decis ca privesc spre Europa. Este doar pentru a doua oara in istoria moderna a Republicii Moldova cand presedintele este ales prin vot direct, popular.

Maia Sandu ar fi castigat cel de-al doilea tur al alegerilor din Republica Moldova

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar fi castigat al doilea tur al scrutinulu.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Maia Sandu ar fi castigat alegerile prezidentiale (exit-poll-uri)

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar fi castigat al doilea tur al scrutinului prezidential din Republica Moldova, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de compania Intellect Group in colaborare cu asociatia SPERO si ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice.

Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, a castigat turul 2al scrutinului prezidential din Republica Moldova desfasurat duminica,15 noiembrie, indica sondejele facute la iesirea de la urne.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Cum a castigat Maia Sandu? Rolul enorm al diasporei. Cat l-a ajutat Moscova pe Dodon? Interviu cu Armand Gosu, expert in spatiul ex-sovietic

Tocmai stridenta declaratiilor m-a facut sa cred ca intentiile reale ale Kremlinului erau altele. A iesit de doua ori Putin, de doua ori seful spionajului, Naraskin, de trei ori ministrul de Externe, Lavrov. Nu vi se pare ciudat? Ca Moscova sa acuze Washington-ul de imixtiune in treburile interne ale Moldovei? Pentru ca un subsecretar de stat, David Hale, a discutat la telefon despre alegeri cu Dodon si Maia Sandu? Moscova a inteles ca nu mai are resursele Uniunii Sovietice, ca trebuie sa-si calibreze obiectivele conform capacitatilor de care dispune si contextului in care evolueaza, spune Armand Gosu, intr-un interviu Contributors. ro.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova au fost asteptati sa participe, ieri, la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al tarii.

Cine este Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova: Economista cu studii la Harvard, fost consilier la Banca Mondiala

Candidata pro-europeana Maia Sandu a castigat duminica alegerile prezidentiale din Republica Moldova, devenind prima femeie presedinte din istoria tarii.

MAIA SANDU, MESAJ DE MULTUMIRE PENTRU SUSTINATORI: Este o mobilizare fara precedent si este un record istoric

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, care, potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne, a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, a transmis, duminica seara, la scurt timp dupa inchiderea sectiilor de votare, un mesaj de multumire fata de electorat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )