Libnet.ro
UNICEF

12:45

Maia Sandu, la intalnirea cu ambasadorul rus: Este misiunea mea sa scot tara din izolare internationala si sa dezvoltam relatii bune cu Federatia Rusa

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu, la intalnirea cu ambasadorul rus: Este misiunea mea sa scot tara din izolare internationala si sa dezvoltam relatii bune cu Federatia Rusa

Presedintele ales, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu Ambasadorul Rusiei la Chisinau, Oleg Vasnetov, la care a multumit pentru felicitari Presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, si au discutat despre agenda de cooperare bilaterala intre Republica Moldova si Federatia Rusa. continuă pe Adevărul

Maia Sandu, mesaj ferm pentru Rusia: Misiunea mea este sa scot tara din izolare

Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova, a avut miercuri, 18 noiembrie, o intalnire cu Oleg Vasnetov, ambasadorul Rusiei la Chisinau. in cadrul intrevederii s-a discutat despre agenda de.

Maia Sandu, intalnire cu ambasadorul roman:Romania a fost mereu un prieten bun pentru cetatenii nostri

Presedintele ales, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita. Maia Sandu a adus multumiri pentru felicitarile presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si ale prim-ministrului Romaniei, Ludovic Orban, si i-a multumit ambasadorului roman pentru sustinerea ferma si ajutorul constant oferit de Romania pentru R. Moldova.

Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu se prefigureaza ca marele castigator al alegerilor prezidentiale Rezultatele preliminare confirma exit-poll-urile

Maia Sandu se pare ca este marele castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, daca estimarile preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice se confirma. Potrivit acestor estimari, pentru Maia Sandu au votat 54,7% dintre alegatori, iar pentru Igor Dodon 45,3. -------------------UPDATE 23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. UPDATE 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova.

Presedintele ales, Maia Sandu, s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei in Republica Moldova

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a intalnit, miercuri, cu ambasadorul Rusiei l.

Maia Sandu s-a intalnit cu ambasadorul UE la Chisinau si cel al SUA: Izolarea internationala a R. Moldova s-a incheiat

Presedintele ales, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu ambasadorul UE la Chisinau, Peter Michalko, si o alta intalnire cu ambasadorul SUA, Dereck Hogan.

Ce a declarat Maia Sandu despre unirea Republicii Moldova cu Romania

Maia Sandu a reusit o victorie categorica la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, impotriva candidatului pro-rus, Igor Dodon. Exodul cetatenilor, economia, justitia cat si unirea micului stat cu.

Cine este Maia Sandu, de fapt. E noul presedinte al Rep. Moldova si i-a dejucat planul lui Putin

In acest sfarsit de saptamana in Republica Moldova au avut loc Alegerile Prezidentiale, al doilea scrutin. Conform exit-poll-ului Maia Sandu este noul presedinte al republicii Moldova. Este o premiera europeana, avand in vedere ca este prima femeie presedinte a unei tari. Maia Sandu, de la economist la premier La alegerile prezidentiale din Republica Moldova au .

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Cine este Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Maia Sandu ar putea deveni prima femeie presedinte a Republicii Moldova. Rezultatele partiale oficiale date publicitatii in aceasta dimineata arata ca aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri peste Prut.

MAIA SANDU, MESAJ DE MULTUMIRE PENTRU SUSTINATORI: Este o mobilizare fara precedent si este un record istoric

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, care, potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne, a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, a transmis, duminica seara, la scurt timp dupa inchiderea sectiilor de votare, un mesaj de multumire fata de electorat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )