Libnet.ro
UNICEF

11:15

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale!

Antena3 Antena3,
Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale!

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale! Citeste mai mult. continuă pe Antena3

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane: Catedrala Mantuirii Neamului nu este cea mai mare catedrala din lume. E dedicata eroilor Romaniei

VasileBanescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,a declarat, duminica, inainte de inceperea Slujbei de sfintire a Catedralei Manturii Neamului, ca aceasta catedrala nu este cea mai mare.

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

GHILEA (PNL BIHOR): FSDI - cea mai mare lovitura data bugetului Romaniei

Deputatul liberal Gavrila Ghilea a declarat, astazi ca prin infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, PSD pune la cale jaful secolului, cea mai mare lovitura care se poate da bugetului Romaniei, economiei nationale si separatiei puterilor in stat.

Cum va arata cea mai noua Sala Polivalenta din Romania construita cu bani de la guvern. Va avea 5.000 de locuri si costa 60 milioane de lei

A inceput constructia noii Sali Polivalente cu 5. 000 locuri din Oradea, situata in imediata vecinatate a Campusului Universitar al Universitatii Oradea, fondurile pentru realizarea investitiei, evaluata la 60 milioane de lei, fiind asigurate in cea mai mare parte din bugetul de stat, prin Compania Nationala de Investitii si partial de Primaria Oradea.

TRAVEL Albastru e cea mai calda culoare in Sardinia

O simpla cautare pe internet sau un pliant turistic despre Sardinia cucereste prin nuantele de albastru ale Marii Mediterane care inconjoara a doua cea mai mare insula a Italiei.

36 de minore din Chisinau au nascut in primele sase luni ale anului 2018. Cea mai mica are doar 13 ani

In primul semestru al anului curent, la Spitalul municipal Nr. 1 au fost inregistrate 36 de nasteri in randul minorelor. Cea mai mica varsta la care o fata a devenit mama a fost 13 ani. Daca in 2015, la acelasi spital, 36 de fete au nascut pana la atingerea majoratului, atunci in 2016 si 2017 cifra a ajuns la 66.

SUNA BINE, DAR ESTE RAU Avem cea mai mica pondere a deceselor provocate de cancer

Eurostat ne ofera o stire aparent buna din domeniul medical, tara noastra si Bulgaria au cea mai mica pondere a deceselor provocate de cancer. Lucrurile nu stau insa chiar atat de bine la o privire mai atenta.

EA este cea mai bine platita cantareata din lume! A DETRONAT multi artisti! Wow, cati BANI castiga! Te asteptai la asta?

Potrivit topului realizat de catre revista Forbes, cea mai bine platita cantareata din lume este Katy Perry! Aceasta a inregistrat cele mai mari venituri in anul 2018, scrie Ciao. ro. Artista a sustinut.

Un nou raport rusinos pentru Romania: Suntem tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare saracie in randul copiilor

Romania isi consolideaza performanta trista de a fi tara membra a Uniunii Europene cu cei mai multi copii aflati in saracie sau supusi riscului de excluziune sociala. Cele mai recente date Eurostat ne.

VIDEO Cum s-a transformat raul Cerna, la izvoarele Lacului Cincis, dupa cea mai mare ecologizare facuta de jandarmi

De mai mult de un an un loc de la izvoarele Lacului Cincis s-a transformat intr-un dig imens format din tone de peturi si gunoaie aruncate de localnici si turisti. La doua saptamani de la actiunea de ecologizare efectuata de jandarmi, raul ofera o priveliste neobisnuita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )