Libnet.ro
UNICEF

22:00

Se majoreaza un ajutor important! Cine va primi mai multi bani in acest an

Antena3 Antena3,
Se majoreaza un ajutor important! Cine va primi mai multi bani in acest an

Ajutorul de deces va fi majorat incepand din primele zile ale lui 2020, potrivit legii ce stabileste bugetul asigurarilor sociale pentru acest an, document ce a fost publicat luni in Monitorul Oficial. continuă pe Antena3

Business report: Romanii cu fotovoltaice acasa primesc mai multi bani in 2020 pentru energia livrata in retea; Abia ieftinit, pretul carburantilor ar putea creste din nou; Cati kilometri de autostrada s-ar putea inaugura in 2020

De ce au scazut cu 1 mld. euro rezervele valutare ale BNR, la finalul anului 2019. Cat aur mai are Romania. Ascensiunea incredibila a Angelei Cretu in cadrul Avon, care a pornit acum 20 de ani ca vanzator in Constanta pentru celebrele produse Avon. Acum este CEO global, fiind una dintre putinele femei din Romania care conduce un brand la nivel mondial.

Cristiano Ronaldo face mai multi bani pe internet decat din fotbal

Il stii pe Cristiano Ronaldo ca fotbalist si ca una dintre vedetele Manchester United, Real Madrid si acum Juventus. Dar milioane de oameni il stiu si ca influencer. Si brandurile il.

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne MAI) sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii MApN). CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita.

Ludovic Orban, intalniri la Bruxelles cu mai multi lideri europeni

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri.

Politisti atacati de mai multi romani in Germania. Motivul halucinant de la care a plecat scandalul

Trei politisti germani au fost loviti cu salbaticie de mai multi romani, dupa ce oamenii legii i-au rugat sa dea muzica mai incet ca sa-si lase vecinii sa doarma.

Clipe dramatice la metrou! O tanara a atacat mai multi calatori in statia Pipera - VIDEO

Scene dramatice s-au petrecut luni, in statia de metrou Pipera, dupa ce o femeie in varsta de 30 de ani a atacat mai multi calatori.

UPDATE: Protest la Floreasca - mai multi medici intra in greva: Este regretabil ca Beuran a fost demis inainte de finalizarea anchetei Oprita: Orice manifestare trebuie sa respecte litera legii

Mai multi medici de la Spitalul de Urgenta Floreasca au anuntat ca isi intrerup activitatea si vor asigura asistenta doar pentru urgentele majore, in semn de protest fata de sanctiunile dispuse in urma incidentului in care o pacienta a luat foc pe masa de operatie.

Efectul Greta? Tot mai multi germani renunta la avion pentru tren

Tot mai multi germani urmeaza exemplul vecinilor din nord si zboara mai putin, in contextul in care numarul zborurilor interne a scazut in Germania cu 12% in noiembrie 2019, comparativ cu aceeasi perioada din anul precedent, iar cel al zborurilor.

BOMBA la ASIA EXPRESS! S-a aflat ce se intampla, de fapt, in spatele camerelor de filmat! E vorba de FOARTE MULTI BANI

Dezvaluiri incendiare despre Asia Express, unul dintre cele mai urmarite show-uri de televiziune au iesit la iveala! IMAGINI FIERBINTI CU BIANCA DRAGUSANU DEZBRACATA COMPLET! FOTOGRAFIILE XXX AU AJUNS PE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )