Libnet.ro
UNICEF

22:00

Report de peste 7 milioane de euro la Loto 6/49: Vezi care sunt numerele extrase duminica

B1 B1,
Report de peste 7 milioane de euro la Loto 6/49: Vezi care sunt numerele extrase duminica

Premiul categoriei I la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste 31 milioane de lei, nu a fost castigat, fiind reportat pentru urmatoarea extragere, potrivit Mediafax. Numerele extrase la Loto 6/49 sunt 13,. continuă pe B1

Report de peste 7 milioane de euro la Loto 6/49. Vezi numerele extrase

Duminica, 19 octombrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 31 milioane de lei peste 7.

Mihai Necolaiciuc asteapta sentintele in alte trei dosare. Prejudiciul adus CFR este de peste 56 milioane de euro

Fostul al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat definitiv la patru ani si sase luni de inchisoare, nu incheie problemele pe care le are cu justitia, el fiind judecat in alte trei dosare penale, aflate inca in faza primei instante, chiar daca au ajuns in fata judecatorilor din 2008, respectiv din 2009, scrie Mediafax.

LOTO 6/49 Numerele extrase duminica de Loteria Romana. Marele premiu la de peste 31 milioane de lei, reportat

Duminica, 19 octombrie, au avut loc noi extrageri ale Loteriei Romane. Marele premiu la Loto 6/49, care a ajuns la 31. 561 de lei, nu a fost castigat nici duminica, fiind reportat pentru urmatoarea extragere, se arata pe site-ul Loteriei Romane.

Loto 6/49. Premiul cel mare la extragerile de joi este de aproape 7 milioane de euro

Joi au loc noi extrageri ale Loteriei Romane pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Super Noroc si Noroc Plus. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de aproape 7 milioane de euro.

Volumul tranzactiilor imobiliare va creste in acest an la 800 milioane euro

Tara noastra ar putea inregistra in acest an tranzactii imobiliare in valoare de circa 800 milioane euro, o crestere spectaculoasa fata de anul de criza 2009, evolutie influentata de revigorarea pietei imobiliare la nivel global, a afirmat Horatiu Florescu, directorul executiv The Advisers/Knight Frank, intr-un comunicat remis azi redactiei.

LOTO 6/49 Noi extrageri ale Loteriei Romane. Potul cel mare este de sapte milioane de euro

Duminica, 19 octombrie, au loc noi extrageri ale Loteriei Romane. Institutia a anuntat deja ca a suplimentat fondul de castiguri la categoria I a premiului Joker, dupa ce joi a fost castigat premiul record de peste 3,8 milioane de euro.

LOTO 6/49 Numerele extrase duminica de Loteria Romana. Potul cel mare este de sapte milioane de euro

Duminica, 19 octombrie, au avut loc noi extrageri ale Loteriei Romane. Institutia a anuntat deja ca a suplimentat fondul de castiguri la categoria I a premiului Joker, dupa ce joi un timisorean a castigat premiul record de peste 3,8 milioane de euro.

Proiecte de locuinte scoase la vanzare in Bucuresti: 1.100 de unitati, investitie de peste 100 mil. euro

Patru noi proiecte de locuinte dezvoltate de investitori straini in Capitala, in zone centrale si semicentrale, sunt scoase incepand de joi la vanzare, numarul total fiind de 1. 100 de unitati, realizate in urma unor investitii de peste 100 de milioane.

BERD finanteaza cu 13 milioane euro transportul public din Pitesti

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 58,5 milioane de lei 13 milioane de euro) companiei de transport Publitrans SA, prin care urmareste modernizarea transportului public din orasul Pitesti, arata un comunicat al institutiei remis astazi redactiei.

Botanoiu: Exporturile de alimente, in crestere cu 300 milioane euro

Exporturile de alimente au crescut cu 300 milioane de euro, in primele sapte luni ale anului in curs, potrivit declaratiilor facute, ieri, de Daniel Dumitru Botanoiu, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )