Libnet.ro
UNICEF

17:30

Malmkrog, cea mai recenta productie a regizorului Cristi Puiu, inchide Festivalului de Film Anonimul in aceasta seara in cadrul unei proiectii speciale

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Malmkrog, cea mai recenta productie a regizorului Cristi Puiu, inchide Festivalului de Film Anonimul in aceasta seara in cadrul unei proiectii speciale

Sambata, 15 august, de la ora 23. 50, Malmkrog, cel mai recent film al regizorului Cristi Puiu incheie cea de-a XVII-a editie a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL, intr-o proiectie speciala care ofera publicului a doua sansa de a vedea filmul in Romania, dupa avanpremiera de la TIFF. Distins cu Premiul pentru cea mai buna . continuă pe Ceaşca de Cultură

Regizorul Cristi Puiu, despre discursul sau de la TIFF: Cred ca dictatura este un lucru mult mai periculos decat pandemia

Regizorul Cristi Puiu a clarificat marti seara la emisiunea Marius Tuca Show ce a motivat discursul sau de la TIFF inaintea proiectiei noului sau film ,,Malmkrog.

Cristi Puiu, mesaj pentru Orban si Iohannis: Sa coboare de pe cal. Sa nu-i mai trateze pe oameni ca pe niste vite

Regizorul Cristi Puiu a vorbit marti seara la emisiunea Marius Tuca Show despre situatia din aceasta perioada si a clarificat mesajul transmis cu ocazia prezentei la TIFF.

Regizorul Cristi Puiu isi scuza discursul de la TIFF. Ce a vazut inainte sa vorbeasca publicului

Invitat in emisiunea lui Marius Tuca, regizorul Cristi Puiu explica ce anume s-a intamplat pe scena de la TIFF, acolo unde discursul sau a starnit reactii si controverse in spatiul public. Cum isi scuza Cristi Puiu discursul de la TIFF Cristi Puiu a spus ca nu avea de gand sa sustina un asemenea discurs transant, .

Pensii 2020. Cat va fi punctul de pensie in Romania. Cea mai mare crestere din istorie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit despre rectificarea bugetara si sumele alocate pentru fiecare minister! in plus, acesta a tinut sa precizeze ca punctul de pensie va cunoaste in 2020 cea mai mare crestere de pana acum si a mai tinut sa le dea peste nas celor din PSD, care critica Guvernul. Ministrul Finantelor a .

Maica Stareta de la manastirea Draganesti Vlasca, cea mai curata rugaciune catre Maica Domnului

Maica Stareta a manastirii din Draganesti Vlasca a marturisit la Voi cu Voicu cea mai curata rugaciune catre Maica Domnului. De asemenea, aceasta spune ca Sf. Maria ne va va ocroti si vom depasi cu bine aceasta pandemie.

STUDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor standardizate pentru boli tratabile din UE. Cum puteau fi evitate

Conform unui studiu Eurostat, Romania are cea mai mare rata de decese din Uniunea Europeana, care puteau fi evitate. Romania, cea mai mare rata de deces standardizata pentru boli tratabile din.

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul. E cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani (VIDEO)

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II din 2020 fata de primul, a anuntat Institutul Nasional de Statistica. Este cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani. INS nu ofera detalii despre.

Marea Britanie trece prin cea mai grava criza economica din ultimii 65 de ani

Marea Britanie a intrat in cea mai profunda recesiune, cifrele oficiale aratand la mijlocul acestei .

Andreea Balan e cea mai fericita. Ce vacanta de vis a facut artista, dupa ce s-a despartit de George Burcea

Andreea Balan e fericita. A plecat in prima vacanta alaturi de fetitele ei, dupa despartirea de George Burcea. Artista si-a urcat fetele in masina, iar impreuna au plecat catre o locatie de vis din tara. Andreea Balan, intr-o vacanta de vis alaturi de fiicele ei Dupa ce ultima jumatate de an din viata Andreei Balan .

EXCLUSIV Gina Pistol si Smiley au facut pasul cel mare. Ea s-a pregatit intens pentru acest moment. Cea mai mare surpriza din industria muzicala

Timpul petrecut impreuna la Hahaha Production i-a deschis Ginei pasiunea pentru muzica. Ea a luat ore de canta si pregateste o surpriza impreuna cu iubitul sau. EXCLUSIV Gina Pistol si Smiley au facut pasul cel mare. Cum s-a pregatit ea pentru acest moment. Marea surpriza din industria muzicala Sunt impreuna de aproape patru ani, insa .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )