Libnet.ro
UNICEF

07:15

M-am dezis de Dumnezeu Andreea Marin, despre cea mai grea perioada din viata sa

B1 B1,
M-am dezis de Dumnezeu Andreea Marin, despre cea mai grea perioada din viata sa

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite vedete de la noi, si-a deschis sufletul si a vorbit despre cea mai grea perioada din viata sa, momentul in care a trebuit sa isi ia adio de la mama sa. continuă pe B1

M-am dezis de Dumnezeu Andreea Marin, despre cea mai grea perioada din viata sa

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite vedete de la noi, si-a deschis sufletul si a vorbit despre cea mai grea perioada din viata sa, momentul in care a trebuit sa isi ia adio de la mama sa.

De NECREZUT! Ce SALARIU avea Andreea Marin pe cand era ZANA la emisiunea Surprize, surprize!

Cei 9 ani de glorie petrecuti de Andreea Marin la TVR in calitate de Zana a emisiunii Surprize, surprize! nu au fost platiti asa cum multi dintre noi si-ar imagina. La.

Ce salariu avea Andreea Marin cand era la Surprize, Surprize! Puteam sa imi cumpar pe luna

Andreea Marin a povestit cum a fost la inceputul carierei in televiziune. Suprinzator este ca desi aparea pe sticla la o emisiune extrem de urmarita, veniturile Zanei erau foarte mi.

Andreea Marin, dezvaluiri incendiare: Viata de cuplu are sanse maxime, daca...

Dezvaluire incendiara facuta de Andreea Marin. Vedeta a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook o fotografie cu ea apeland la un tratament facial. Prezentatoarea TV a lasat sa-i scape si o.

Cea mai buna caracteristica a zodiei tale. Uite ce te face cu adevarat special

Zodia in care te-ai nascut spune foarte multe despre tine, inclusiv care este cea mai buna latura a sa. Fiecare semn astrologic are un punct forte pe care trebuie sa mizeze atunci cand ii este cel mai.

Uuuu, politist adjectiv, aresteaza-ne pe toti FARA NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasa femeie din Politie face ravagii printre barbati (FOTO)

Politist-adjectiv, aresteaza-ne pe toti fara niciun motiv! Cea mai frumoasa politista din Romania le pica deseori cu tronc infractorilor. Luiza Ciuclea are 26 de ani si este cea mai frumoasa politist.

Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?

Liderul PMP, Traian Basescu, spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila ca premier. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?, se intreaba Basescu.

Siberia: Termometrul din cea mai friguroasa localitate din lume s-a stricat. Temperaturile au ajuns la un pas de minimul record

Termometrul dintr-un izolat sat siberian cunoscut drept cea mai friguroasa localitate de pe Pamant s-a stricat dupa ce temperaturile au plonjat aproape de minimele istorice, noteaza Telegraph. Dispozitivul instalat de autoritati in Oymyakon ca atractie pentru turisti a cedat dupa ce a aratat saptamana aceasta -62 de grade Celsius.

Decembrie 2017, cea mai intunecata luna din istoria Moscovei. Soarele a iesit din nori doar 6 minute

Decembrie este cea mai putin luminoasa luna in intreaga Rusie, iar Moscova vede soarele, in medie, timp de 18 ore. In ultima luna a anului trecut, insa, capitala Rusiei a fost lipsita aproape total de lumina soarelui, scrie Moscow Times, citand portalul de specialitate Meteonovosti.

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )