Libnet.ro
UNICEF

19:00

Decembrie 2017, cea mai intunecata luna din istoria Moscovei. Soarele a iesit din nori doar 6 minute

Hotnews Hotnews,
 Decembrie 2017, cea mai intunecata luna din istoria Moscovei. Soarele a iesit din nori doar 6 minute

Decembrie este cea mai putin luminoasa luna in intreaga Rusie, iar Moscova vede soarele, in medie, timp de 18 ore. In ultima luna a anului trecut, insa, capitala Rusiei a fost lipsita aproape total de lumina soarelui, scrie Moscow Times, citand portalul de specialitate Meteonovosti. continuă pe Hotnews

M-am dezis de Dumnezeu Andreea Marin, despre cea mai grea perioada din viata sa

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite vedete de la noi, si-a deschis sufletul si a vorbit despre cea mai grea perioada din viata sa, momentul in care a trebuit sa isi ia adio de la mama sa.

M-am dezis de Dumnezeu Andreea Marin, despre cea mai grea perioada din viata sa

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite vedete de la noi, si-a deschis sufletul si a vorbit despre cea mai grea perioada din viata sa, momentul in care a trebuit sa isi ia adio de la mama sa.

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Uuuu, politist adjectiv, aresteaza-ne pe toti FARA NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasa femeie din Politie face ravagii printre barbati (FOTO)

Politist-adjectiv, aresteaza-ne pe toti fara niciun motiv! Cea mai frumoasa politista din Romania le pica deseori cu tronc infractorilor. Luiza Ciuclea are 26 de ani si este cea mai frumoasa politist.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider inca doua saptamani; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 44)

WTA a dat publicitatii, duminica, ierarhia care va fi valabila timp de doua saptamani, pana la sfarsitul turneului de la Australian Open 15-28 ianuarie). Simona Halep va ajunge astfel la 16 saptamani consecutive in pozitia de lider mondial. Finalista la Hobart, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de 13 pozitii, pana pe locul 44, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera.

VIDEO Africa de Sud: Magazinele HM, distruse de manifestanti / Acestia protesteaza fata de o fotografie cu un baietel de culoare si sloganul cea mai misto maimuta din jungla

Politia din Africa de Sud a fost nevoita sa intervina pentru a indeparta manifestantii care distrugeau magazinele gigantului suedez HM din Johannesburg din cauza unei reclame controversate cu un copil de culoare, scrie Guardian. O fotografie de pe site-ul companiei cu un baietel cu un hanorac si cu sloganul cea mai misto maimuta din jungla a provocat indignare in toata lumea.

Siberia: Termometrul din cea mai friguroasa localitate din lume s-a stricat. Temperaturile au ajuns la un pas de minimul record

Termometrul dintr-un izolat sat siberian cunoscut drept cea mai friguroasa localitate de pe Pamant s-a stricat dupa ce temperaturile au plonjat aproape de minimele istorice, noteaza Telegraph. Dispozitivul instalat de autoritati in Oymyakon ca atractie pentru turisti a cedat dupa ce a aratat saptamana aceasta -62 de grade Celsius.

Luni, 15 ianuarie, cea mai DEPRESIVA zi din an. Ce RISCURI presupune

A treia zi de luni a fiecarui inceput de an este considerata a fi cea mai depresiva. Luni, 15 ianuarie, este Lunea albastra, cea mai trista zi a anului 2018, scrie Adevarul. in.

Aveti grija! Luni, 15 ianuarie, este cea mai depresiva zi din an. Ce inseamna

A treia zi de luni a fiecarui an este considerata a fi cea mai depresiva zi. Drept urmare, lunii, 15 ianuarie, este Blue Monday, cea mai depresiva zi a anului 2018. Luni, 15 ianuarie, in.

Astazi este Blue Monday, cea mai deprimanta zi a anului: care sunt motivele si cum o putem combate

Cunoscuta in toata lumea ca Blue Monday/ Lunea albastra, trista, ziua de astazi este desemnata drept cea mai deprimanta zi din anul 2018, din cauza unui cumul de factori, printre care finalul vacantei, datoriile acumulate si conditiile meteorologice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )