Libnet.ro
UNICEF

21:30

O mama si cele doua fiice, umilite pentru ca erau prea voluminoase pentru a zbura la clasa business

Adevărul Adevărul,
O mama si cele doua fiice, umilite pentru ca erau prea voluminoase pentru a zbura la clasa business

O mama si cele doua fiice ale sale au ramas cu ochii in lacrimi dupa ce au fost refuzate la clasa business, din cauza greutatii. Mai mult, cele trei au fost obligate sa ocupe locuri economy, desi platisera pentru clasa intai, relateaza publicatia The Sun. continuă pe Adevărul

O mama si cele doua fiice, umilite desi platisera bilete la clasa business. Ce au patit imbarcarea in avion

O mama si doua fiice au tercut printr-un episod extrem de neplacut pe aeroport. Desi au platit biletele zborului pe care urmau sa-l ia, nu au fost primite in aeronava. Ce li s-a intamplat femeilor? O mama si cele doua fiice, umilite desi platisera bilete la clasa business. Ce au patit imbarcarea in avion Huhana .

Cele doua autostrazi mari si late pentru care ministrul Finantelor ar gasi bani in buget. Citu: Nu putem sa ne impartim iarasi in o mie de proiecte

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii.

Unul dintre cele doua drumuri pe care se poate urca inspre Platoul Padina din Bucegi, un pericol pentru turisti

Drumul Judetean 714, Glod - Sanatoiul Moroieni - Bolboci - Pestera, care duce inspre Platoul Padina din Bucegi, nu prezinta siguranta, potrivit autoritatilor judetene. Din acest motiv, nici Politia Rutiera nu a dat aviz favorabil pentru circulatie pe acel tronson.

ANALIZA: Sansele Simonei la titlul de la AO! Doua mari argumente pentru Halep

Ajunsa in faza sferturilor de finala, competitia feminina de la Australian Open 2020 pare, din perspectiva Betano, o lupta in trei intre Ashleigh Barty, Petra Kvitova si Simona Halep. Cele trei sunt singurele favorite care si-au castigat sferturile de tablou, iar Simona are o serie de avantaje in fata competitoarelor ramase in concurs.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )