Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cele doua autostrazi mari si late pentru care ministrul Finantelor ar gasi bani in buget. Citu: Nu putem sa ne impartim iarasi in o mie de proiecte

Hotnews Hotnews,
 Cele doua autostrazi mari si late pentru care ministrul Finantelor ar gasi bani in buget. Citu: Nu putem sa ne impartim iarasi in o mie de proiecte

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii. continuă pe Hotnews

Ministrul Finantelor: Sunt 50 de miliarde de lei pentru investitii; doua autostrazi mari si late pe care vrem sa le incepem sa le facem

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, la Digi 24, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii, potrivit Agerpres.

Citu: Avem bani de investitii pentru doua autostrazi mari si late

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii.

Motivul dureros pentru care Brad Pitt si Jennifer Aniston nu se vor impaca niciodata

Cele doua mari staruri de la Hollywood au fost vazute impreuna, mai mult decat ca si prieteni, la premiile SAG de anul acesta de la Los Angeles. Toata presa a vuit, mai apoi, speculand o posibila impacare intre cei doi. Motivul dureros pentru care Brad Pitt si Jennifer Aniston nu se vor impaca niciodata Jennifer .

O mama si cele doua fiice, umilite desi platisera bilete la clasa business. Ce au patit imbarcarea in avion

O mama si doua fiice au tercut printr-un episod extrem de neplacut pe aeroport. Desi au platit biletele zborului pe care urmau sa-l ia, nu au fost primite in aeronava. Ce li s-a intamplat femeilor? O mama si cele doua fiice, umilite desi platisera bilete la clasa business. Ce au patit imbarcarea in avion Huhana .

O mama si cele doua fiice, umilite pentru ca erau prea voluminoase pentru a zbura la clasa business

O mama si cele doua fiice ale sale au ramas cu ochii in lacrimi dupa ce au fost refuzate la clasa business, din cauza greutatii. Mai mult, cele trei au fost obligate sa ocupe locuri economy, desi platisera pentru clasa intai, relateaza publicatia The Sun.

Motivul pentru care sotii Ceausescu au fost dezgropati. Ce se intampla azi la mormantul lor

In 201, la mai bine de 20 de ani de la momentul revolutiei decembriste, Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu, cerea autoritatilor deshumarea sotilor Ceausescu. Erau inhumati in Cimitirul Ghencea. Motivul pentru care sotii Ceausescu au fost dezgropati Mircea Oprean declara la momentul respectiv ca cele doua trupuri fusesera asezate pe rumegus. Oprean spunea ca .

Se dau bani pentru romani. Ministrul tocmai a facut anuntul. Cine va primi o marire de salariu

Salariile profesorilor vor fi majorate anul acesta. Este anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie, dupa intalnirea pe care a avut-o, luni, cu parlamentarii PNL. Ea a precizat si ca programul pilot Masa Calda va fi extins la 150 de unitati de invatamant, subliniind ca programul nu se suprapune cu Laptele si Cornul. Ministrul Educatiei: .

ANALIZA: Sansele Simonei la titlul de la AO! Doua mari argumente pentru Halep

Ajunsa in faza sferturilor de finala, competitia feminina de la Australian Open 2020 pare, din perspectiva Betano, o lupta in trei intre Ashleigh Barty, Petra Kvitova si Simona Halep. Cele trei sunt singurele favorite care si-au castigat sferturile de tablou, iar Simona are o serie de avantaje in fata competitoarelor ramase in concurs.

Unul dintre cele doua drumuri pe care se poate urca inspre Platoul Padina din Bucegi, un pericol pentru turisti

Drumul Judetean 714, Glod - Sanatoiul Moroieni - Bolboci - Pestera, care duce inspre Platoul Padina din Bucegi, nu prezinta siguranta, potrivit autoritatilor judetene. Din acest motiv, nici Politia Rutiera nu a dat aviz favorabil pentru circulatie pe acel tronson.

HOROSCOP. Am intrat in sezonul VARSATORULUI. Zodiile pentru care urmeaza zile grele

Zodia Varsatorului a inceput pe 20 ianuarie, iar trei zodii vor avea zile grele, in care nimic nu le va merge asa cum isi doresc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )