Libnet.ro
UNICEF

05:01

Unul dintre cele doua drumuri pe care se poate urca inspre Platoul Padina din Bucegi, un pericol pentru turisti

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele doua drumuri pe care se poate urca inspre Platoul Padina din Bucegi, un pericol pentru turisti

Drumul Judetean 714, Glod - Sanatoiul Moroieni - Bolboci - Pestera, care duce inspre Platoul Padina din Bucegi, nu prezinta siguranta, potrivit autoritatilor judetene. Din acest motiv, nici Politia Rutiera nu a dat aviz favorabil pentru circulatie pe acel tronson. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum arata unul dintre cele mai confortabile si rapide trenuri din India

In urma cu 10 zile o companie privata din India a lansat un tren expres care parcurge 480 km in 6 ore si un sfert, are tablete pe scaunele de la clasa business, WiFi si jaluzele actionate electric. India este celebra pentru trenurile ultra-aglomerate si pentru calatorii care stau pe vagoane, dar a investit mult in ultimii ani, vrea sa creasca portiunile cu viteza de 130-160 kmh si planuieste si o linie de mare viteza.

O mama si cele doua fiice, umilite desi platisera bilete la clasa business. Ce au patit imbarcarea in avion

O mama si doua fiice au tercut printr-un episod extrem de neplacut pe aeroport. Desi au platit biletele zborului pe care urmau sa-l ia, nu au fost primite in aeronava. Ce li s-a intamplat femeilor? O mama si cele doua fiice, umilite desi platisera bilete la clasa business. Ce au patit imbarcarea in avion Huhana .

Unul din artistii Filarmonicii Timisoara, care a concertat in China, a fost internat cu febra la spital

Unul dintre membrii Filarmonicii Banatul din Timisoara, care au concertat in cadrul unui turneu de 40 de zile in orasul chinez Wuhan si s-au intors recent in tara, a fost internat cu febra la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara.

O mama si cele doua fiice, umilite pentru ca erau prea voluminoase pentru a zbura la clasa business

O mama si cele doua fiice ale sale au ramas cu ochii in lacrimi dupa ce au fost refuzate la clasa business, din cauza greutatii. Mai mult, cele trei au fost obligate sa ocupe locuri economy, desi platisera pentru clasa intai, relateaza publicatia The Sun.

Ce au facut Botezatu si Bianca Dragusanu in padure, dupa ce blonda s-a dezbracat. Scenele incendiare care au infierbantat showbiz-ul

Bote si Bianca raman inca, pentru crema showbiz-ului romanesc de odinioara, unul dintre cele mai controversate cupluri. Doua dintre episoadele extrem de incitante care i-au gasit in prim-plan sigur ca nu se vor uita prea curand. Cum se iubeau odata celebrele vedete? Bote si Bianca Dragusanu, scene fierbinti in padure Scenele extrem de fierbinti dintre .

Cele doua autostrazi mari si late pentru care ministrul Finantelor ar gasi bani in buget. Citu: Nu putem sa ne impartim iarasi in o mie de proiecte

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii.

S-A TERMINAT! Una dintre cele mai populare facilitati WhatsApp, INTERZISA! Vei fi dat in judecata daca mai faci asta...

WhatsApp anunta ca va lua masuri legale impotriva utilizatorilor care trimit in masa mesaje automate. A MURIT! CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! STIAM CA NU VA DEPASI VARSTA DE 60 DE ANI Aplicatia.

Traian Basescu, avertisment dur: S-a ajuns la o limita care poate prabusi tara

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un avertisment dur privind deciziile politice care ar putea conduce chiar la prabusirea tarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )