Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mama lui Radu Mazare, la Antena 3, nimic intamplator: Legatura din comunism cu Dan Voiculescu si matusa lui Gadea (VIDEO)

Playtech Playtech,
Mama lui Radu Mazare, la Antena 3, nimic intamplator: Legatura din comunism cu Dan Voiculescu si matusa lui Gadea (VIDEO)

Mama lui Radu Mazare a mers la Antena 3 sa-si apere feciorul si sa sustina cu fermitate ca fiul ei este nevinovat. in platou, a fost prezent si Raducu, fiul fostului primar al Constantei. Antena 3, dupa cum stii, este un for unde suspectii de anumite infractiuni sau condamnatii sunt aparati de rude si de [] . continuă pe Playtech

Mama lui Radu Mazare: Este bine, are moralul bun. Este inconjurat de familie si de dragostea mea

Radu Mazare a avut, miercuri, prima vizita din partea familiei de cand este incarcerat. Mama sa, Gabriela -Victoria Mazare,a petrecut cu acesta aproximativ o ora in incinta penitenciarului. Sunt o.

VIDEO Cine este mama lui Radu Mazare, demnitara comunista pe umerii careia fiul si-a cladit cariera de rebel: Am lucrat in Comert Exterior

Mama lui Radu Mazare a fost invitata lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei, de miercuri seara, 22 mai, de pe Antena 3. Gabriela Victoria Mazare a fost insotita de fiul lui Radu, Raducu Mazare, si a povestit cat de grea i-a fost copilaria.

VIDEO Confesiunea mamei lui Radu Mazare, demnitara comunista pe umerii careia fiul si-a cladit cariera de rebel: Am lucrat in Comert Exterior

Mama lui Radu Mazare a fost invitata lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei, de miercuri seara, 22 mai, de pe Antena 3. Gabriela Victoria Mazare a fost insotita de fiul lui Radu, Raducu Mazare, si a povestit cat de grea i-a fost copilaria, atunci cand i-a fost bagat tatal la inchisoare si cat de greu ii este acum, la batranete, sa-si vada fiul nevinovat la puscarie.

Mircea Badea, despre extradarea lui Radu Mazare: Singurul lucru important este cum s-a facut

Mircea Badea a vorbit luni, in emisiunea in Gura Presei, despre extradarea lui Radu Mazare. Realizatorul Antena 3 apreciaza ca nu este nimic spectaculos in ceea ce priveste venirea in Romania a lui Radu.

PRIMELE VIZITE pentru RADU MAZARE la penitenciar: Fiul si mama fostului edil, la Rahova (VIDEO)

Dupa a doua noapte petrecuta la Rahova, Radu Mazare a fost vizitat in arest. Fiul si mama fostului edil au stat cateva ore la penitenciar. La fel si avocatii. Sunt o mama care am un copil intr-o.

Radu Mazare, vizitat de mama si de fiu la Penitenciarul Rahova: E bine, are moralul bun. O sa reziste

Radu Mazare, incarcerat in perioada de carantina de 21 de zile la Penitenciarul Rahova, a fost vizitat, miercuri, de catre mama si fiul sau. Cei doi au afirmat ca fostul primar al Constantei are moralul bun, ca va rezista in inchisoare si ca are tot ce ii trebuie.

Radu Mazare, vizitat de mama si de fiu la Penitenciarul Rahova: E bine, are moralul bun. O sa reziste

Radu Mazare, incarcerat in perioada de carantina de 21 de zile la Penitenciarul Rahova, a fost vizitat, miercuri, de catre mama si fiul sau, Raducu. Cei doi au spus ca fostul primar al Constantei are moralul bun, ca va rezista in inchisoare si ca are tot ce ii trebuie.

Femeia care l-a executat pe Radu Mazare. Cu ce misiune a fost trimisa in Madagascar

Ies la iveala tot mai multe detalii legate de retinerea lui Radu Mazare in Madagascar si extradarea lui in Romania. Fostul primar al municipiului Constanta ar fi fost execuat de o femeie in care a avut mare incredere. Ar fi vorba despre Lacramioara Toader, consulul onorific al Romaniei din Madagascar. Ce legatura este intre Radu [] .

Doar 14 cuvinte. Ce le-a transmis Radu Mazare judecatorilor, la audieri

Radu Mazare a fost scos, marti, din detentie si dus in fata judecatorilor de la Curtea Suprema pentru a fi audiat. Fostul primar al municipiului Constanta a spus in fata instantei ca nu are nimic de declarat. A rostit doar 14 cuvinte, dar si-a angajat o armata de avocati sa il apere. Sedinta de judecata [] .

Victor Ciutacu: Abia astept sa iasa Radu Mazare din carantina. Sunt primul din afara familiei care il viziteaza

Jurnalistul Victor Ciutacu a povestit cum l-a cunoscut pe Radu Mazare. Am un puseu de memorie. Mi-am amintit cum l-am cunoscut pe Radu Mazare. Faceam Vorbe grele la Antena 2, de la infiintare, ca eu n-am noroc la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )