Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mircea Badea, despre extradarea lui Radu Mazare: Singurul lucru important este cum s-a facut

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre extradarea lui Radu Mazare: Singurul lucru important este cum s-a facut

Mircea Badea a vorbit luni, in emisiunea in Gura Presei, despre extradarea lui Radu Mazare. Realizatorul Antena 3 apreciaza ca nu este nimic spectaculos in ceea ce priveste venirea in Romania a lui Radu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre extradarea lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza (VIDEO)

Extradarea atat de rapida a lui Radu Mazare din Madagascar demonstreaza ca justitia chiar isi face treaba, iar statul de drept functioneaza in Romania, a declarat premierul Viorica.

Victor Ponta, despre extradarea lui Radu Mazare: Domnul Dragnea, exact ca in Narcos, de fiecare data cand se apropie politia de el da pe cate unul din camarazi

Fostul premier Victor Ponta a sustinut ca nu ar fi fost prea bun prieten cu Radu Mazare, dar tot nu se bucura de raul fostului coleg de partid. in schimb, acesta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca ar fi in spatele.

Ce spunea Elan Schwartzenberg, in EXCLUSIVITATE pentru B1 TV, despre complexul lui Radu Mazare din Madagascar: Am acceptat achizitia si constructia resortului / Se afla pe proprietatea mea! M-am gandit sa ma duc sa-l arestez! (VIDEO)

Elan Schwartzenberg a declarat, intr-un interviu din februarie 2018 pentru B1 TV, ca resortul de lux in care statea, la acea vreme, Radu Mazare in Madagascar, era, de fapt, al lui. Omul de afaceri a precizat,.

Alina Mungiu Pippidi, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Cred ca e o lectie foarte buna pentru sceptici care isi imagineaza ca totul e o vasta conspiratie (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat, luni, invitata in studioul Stirilor B1 TV, ca aducerea lui Radu Mazare in Romania este o lectie foarte buna pentru sceptici. Cred ca e o lectie.

VIDEO Dancila, despre extradarea lui Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza

Premierul Viorica Dancila a declarat, privitor la extradarea lui Radu Mazare, ca justitia si-a facut prompt datoria, precizand ca a fost la curent cu intreg procesul de aducere a fostului edil in tara din Madagascar.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

Avocatii lui Radu Mazare incearca sa opreasca extradarea. Fostul edil a refuzat sa urce in avion

Radu Mazare nu accepta ideea ca ar putea ajunge iar pe mana Justitiei din Romania, asa ca incearca pe toate caile sa opreasca extradarea. A cerut azil politic chiar si in Franta si a refuzat sa se urce in avion. Probabil ca vestile ajung mai greu pana in Madagascar, dar Radu Mazare ar fi trebuit [] .

Familia lui Radu Mazare, la Sinteza zilei

Mihai Gadea a pregatit in aceasta seara o editie-eveniment Sinteza zilei. De la ora 21. 00, nu ratati imagini in premiera cu Radu Mazare in Madagascar. Avem detalii nestiute despre extradarea fostului.

Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. Extradarea sa ar putea fi amanata

Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. Fratele fostului primar al Constantei a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca acesta ar putea sa nu fie adus in tara luni, asa cum au anuntat.

PRIMELE IMAGINI cu Radu Mazare in avionul cu care este adus in Romania (FOTO)

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in avionul cu care este adus in Romania, dupa extradarea din Madagascar. Dupa o escala la Paris, fostul edil a fost imbarcat intr-un avion TAROM cu destinatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )