Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mamasita zboara pana-n zori, in cel mai nou videoclip Zbor |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Mamasita zboara pana-n zori, in cel mai nou videoclip Zbor |VIDEO

Desi toamna a venit, Mamasita ne incalzeste in continuare, odata cu lansarea videoclipului piesei Zbor. Atmosfera din clip este una calda, vesela si un pic euforica, ca dupa un party prelungit. Imaginile ies in evidenta prin tonuri glam-vintage si reflecta perfect starea piesei. Filmarile au avut loc pe o plaja insorita din Eforie si poarta semnatura [. continuă pe Devorator Monden

FOTOREPORTAJ Construim cel mai puternic laser din lume. Pe ce sosele ajungem la el

La Magurele, pana in anul 2017, va fi construit cel mai puternic laser din lume - o investitie de peste 356 de milioane de euro bani europeni ce se spera ca va transforma orasul ilfovean intr-un adevarat cluster tehnologic. Numai pe platforma ELI-NP vor lucra in permanenta peste 200 de cercetatori, iar in fiecare an vor veni din afara alti peste 1. 000 de cercetatori. In cei trei ani de constructie, intre 2013 si 2015, sute de utilaje vor transporta la Magurele peste 70. 000 mc de beton, mai mult decat s-a folosit la Arena Nationala. Cu toate acestea, in prezent, drumurile care duc la Magurele nu se prezinta deloc in cea mai buna conditie, iar daca ritmul de modernizare a infrastructurii din sudul Capitalei se va pastra, exista riscul ca nici pana in 2017 accesul la mega-platforma de la Magurele sa nu se faca in conditii civilizate. Centura Sud a Capitalei, drumul care va fi folosit timp de trei ani de catre constructori, a ramas nemodernizata de peste 20 de ani. La inceputul anului s-au pornit lucrarile de largire la 4 benzi, insa Guvernul, la rectificarea bugetara, a taiat banii alocati cu peste 81%.

Kylie Minogue, goala in cel mai recent videoclip (VIDEO)

Cantareata Kylie Minogue pare sa devina tot mai atragatoare odata cu inaintarea in varsta. in cel mai recent videoclip al sau, pentru piesa Flower, Minogue in varsta de 43 de ani) a optat pentru.

Un junior din Serbia a marcat probabil cel mai rapid gol din istorie

Un banal meci de fotbal de juniori disputat sambata in Serbia ar putea ramane in istorie pentru cel mai rapid gol inscris vreodata. Vuk Bakic, jucator la GSP Polet, a avut nevoie de doar doua secunde pentru a.

Vasile Blaga: Ponta, cel mai slab premier de dupa '89, isi bate joc de oamenii de la Oltchim si de familii lor

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca Victor Ponta este cel mai slab premier roman de dupa 1989, acuzandu-l ca si-a batut joc de angajatii Oltchim si de familiile lor prin modul in care a fost organizata privatizarea combinatului, informeaza Mediafax.

Blaga: Ponta, cel mai slab premier de dupa 89, isi bate joc de oamenii de la Oltchim si de ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca Victor Ponta este cel mai slab premier roman de dupa 1989, acuzandu-l ca si-a batut joc de angajatii Oltchim si de familiile lor prin modul in care a fost organizata privatizarea combinatului, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum vede acuzatiile premierului Victor Ponta care a sustinut ca PDL este implicat in cazul lui Dan Diaconescu si a licitatiei pentru Oltchim. Ponta indiscutabil este cel mai slab premier pe care Romania l-a .

Vezi cum arata cel mai GRAS COPIL din lume! Consuma 10,000 de calorii pe zi

Jessica Gaude mananca 10,000 de calorii pe zi, nu poate merge. iar sistemul sau cardiovascular este suspus unui mare risc. Copilul este mult diferit de prietenii sai. La 222 kilograme, a fost declarat cel mai gras.

Licentele telecom vor aduce statului roman 682,136 milioane de euro. Cel mai mult va plati Vodafone Romania 228,52 milioane de euro

Statul roman va incasa o suma totala de 682,136 milioane de euro din cea mai mare licitatie de spectru radio organizata pana in prezent, suma fiind sub valoarea de pornire a licitatiei, de 726,8 milioane.

Femeia care traieste intr-adevar pe picior mare. Pe cel mai mare din Europa!

Ea este Emma Cahill, in varsta de doar 19 ani. Englezoaica are o inaltime de 1. 95 si poarta incaltaminte cu numarul. 50!Emma crede ca este femeia cu cea mai mare laba a piciorului din Europa si spune.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )