Libnet.ro
UNICEF

18:15

Managementul defectuos din CNADNR: O noua amanare a ofertelor pentru tronsonul de autostrada Sebes-Turda

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Managementul defectuos din CNADNR: O noua amanare a ofertelor pentru tronsonul de autostrada Sebes-Turda

Termenul de depunere a ofertelor pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes-Turda a fost prelungit pana la 28 octombrie, din cauza managementului defectuos din cadrul unor compartimente ale companiei, a anuntat vineri administratorul retelei. continuă pe Wall-Street Ro

Termenul de depunere al ofertelor pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes - Turda, prelungit

Termenul de depunere al ofertelor pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes - Turda a fost prelungit pana la data de 28 octombrie, din cauza managementului defectuos din cadrul unor compartimente ale Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Termenul de depunere a ofertelor pentru Autostrada Comarnic - Brasov, prelungit cu o luna - directorul Companiei de Autostrazi

Termenul de depunere a ofertelor pentru contractul de realizare in concesiune a autostrazii Comarnic - Brasov a fost prelungit cu o luna, pana pe 15 noiembrie, a anuntat directorul Companiei de Autostrazi CNADNR), Narcis Neaga, informeaza Capital. Seful CNADNR motiveazadecizia prin faptul ca toate consortiile ramase in cursa [n. r. Vinci Franta) - Strabag Austria) - Aktor Grecia), Impregilo - Salini ambele din Italia) si UMB - Tehnostrade Romania)] au cerut prelungirea termenului in urma discutiilor purtate in etapa dialogului competitivi, perioada scurta in care s-au desfasurat procedurile si prin schimbarea din mers a proiectului: includerea a trei tuneluri in dreptul localitatilor Sinaia-Busteni-Predeal.

Cea mai asteptata autostrada din Romania primeste o noua amanare. Constructorii nu se inghesuie sa depuna ofertele

Lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov mai au de asteptat. CNADNR a prelungit data depunerii ofertei, dupa ce firmele interesate de acest tronson au cerut un ragaz de timp. Astfel, desemnarea constructorului.

Statele din Golf vor testa calatorii pentru a depista homosexualii.

Un test medical dezvoltat de Kuwait va fi folosit pentru a depista homosexualii si a-i impiedica sa intre in tara sau in orice alt stat din cadrul Consiliului de Cooperare al Golfului CCG), potrivit unui oficial guvernamental kuwaitian, transmite Mediafax. Tarile membre CCG - Bahrain, Kuwait, Qatar, Oman, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite - considera deja orice act homosexual ca fiind ilegal. Aceasta pozitie controversata a fost inasprita, potrivit lui Yousouf Mindkar, directorul .

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )