Libnet.ro
UNICEF

19:30

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, condamnat definitiv intr-un dosar de luare de mita

Antena3 Antena3,
Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, condamnat definitiv intr-un dosar de luare de mita

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, Carmen Dorobat, a fost condamnata vineri definitiv intr-un dosar de luare de mita. Magistratii Curtii de Apel au pastrat condamnarea de trei ani cu suspendare, din prima instanta, dar i-au modificat pedeapsa complementara. continuă pe Antena3

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de boli infectioase din Iasi, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de boli infectioase din Iasi, a fost condamnata vineri de Curtea de Apel Iasi la trei ani de inchisoare cu suspendare, potrivitportalului instantei. Decizia este.

Reactia managerului Spitalului de Boli Infectioase Iasi, dupa ce a fost condamnata definitiv pentru luare de mita

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, Carmen Dorobat, care a fost condamnata, vineri, definitiv intr-un dosar de luare de mita, reactioneaza dupa sentinta: Cu aceeasi sinceritate voi sta la dispozitia pacientilor ca si pana acum.

Managerul Spitalului Judetean din Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat, dupa ce Raluca Turcan a anuntat ca va fi trimis Corpul de Control pentru verificari

Managerul Spitalului Judetean din Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat astazi din functie, la doar cateva ore dupa ce vicepremierul Raluca Turcan a anuntat public ca Ministerul Sanatatii a trimis Corpul de.

Managerul Spitalului Judetean Sibiu a demisionat

Managerul Spitalului Judetean Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat din functie, miercuri, la cinci zile de cand vicepremierul Raluca Turcan i-a cerut acest lucru, scrie News.

CORONAVIRUS |Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, testat pozitiv cu COVID-19: Trec de cealalta parte a baricadei, fiind eu insumi in postura de pacient

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, Cristian Roman, a anuntat ca a fost diagnosticat cu COVID-19. Roman, care in trecut a ocupat functia de prefect al judetului Sibiu, a facut anuntul printr-o.

MANAGERUL SPITALULUI JUDETEAN SIBIU: Nu m-am lasat influentata de constrangere

Managerul demisionar al Spitalului Judetean Sibiu, Liliana Coldea, a transmis, miercuri, ca si-a facut treaba in slujba pacientilor si a medicilor din spital, iar actul medical nu a avut de suferit cat timp a condus unitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )