Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia managerului Spitalului de Boli Infectioase Iasi, dupa ce a fost condamnata definitiv pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Reactia managerului Spitalului de Boli Infectioase Iasi, dupa ce a fost condamnata definitiv pentru luare de mita

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, Carmen Dorobat, care a fost condamnata, vineri, definitiv intr-un dosar de luare de mita, reactioneaza dupa sentinta: Cu aceeasi sinceritate voi sta la dispozitia pacientilor ca si pana acum. continuă pe Antena3

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de boli infectioase din Iasi, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de boli infectioase din Iasi, a fost condamnata vineri de Curtea de Apel Iasi la trei ani de inchisoare cu suspendare, potrivitportalului instantei. Decizia este.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, condamnat definitiv intr-un dosar de luare de mita

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, Carmen Dorobat, a fost condamnata vineri definitiv intr-un dosar de luare de mita. Magistratii Curtii de Apel au pastrat condamnarea de trei ani cu suspendare, din prima instanta, dar i-au modificat pedeapsa complementara.

Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce Draga Olteanu Matei a murit. Rar se intampla asa ceva

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a decis sa faca un gest aparte in semn de respect pentru una din cele mai mari actrite ale teatrului romanesc. Ce au decis sa faca oficialii institutiei medicale dupa ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viata? Deces Draga Olteanu Matei: Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon .

Medic din prima linie COVID-19: Sunt pacienti tineri, fara factori de risc sau boli asociate, care dupa cateva zile de evolutie favorabila se deterioreaza rapid, inexplicabil

Modul de manifestare a infectiei SARS-COV2 si evolutia simptomatologiei sunt imposibil de anticipat, avertizeaza medicul Gabriel Gavrilut, seful Sectiei de Pneumologie de la Spitalul Judetean din Zalau. Chiar daca majoritatea celor infectati sunt asimptomatici sau fac forme de gravitate usoara sau medie, exista pacienti care fac forme severe de boala si in absenta comorbiditatilor sau varstei avansate. Sunt pacienti tineri, fara factori de risc sau boli asociate, care dupa zile de evolutie favorabila se deterioreaza rapid, inexplicabil, avand nevoie de oxigenoterapie, ventilatie non-invaziva sau chiar invaziva intubare).

Reactia Biancai Dragusanu cand Alex Bodi a fost arestat. Blonda i-a dat fatala, pe fata

Dupa ce Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat, vedeta a iesit la rampa cu niste declaratii. Spune ca nu a stiut nimic de acuzatiile care i s-au adus, ca tot ceea ce stie a aflat din presa, dar si ca nu se va mai impaca cu el. Reactia Biancai Dragusanu cand .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )