Libnet.ro
UNICEF

01:05

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, avertisment dur pentru luna mai: Voi spune ceva care va deranja foarte mult

Playtech Playtech,
Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, avertisment dur pentru luna mai: Voi spune ceva care va deranja foarte mult

Managerul Spitalului de Boli Infectioase si Tropicale Victor Babes din Bucuresti, a avertizat toti cetatenii la ce trebuie sa se astepte din luna mai. Chiar daca vestea nu este deloc placuta, aceasta masura de preventie va fi absolut necesara. Mastile vor fi indispensabile in contextul in care presedintele Romaniei a anuntat o posibila relaxare a . continuă pe Playtech

Managerul Spitalului V. Babes: Si daca am testa si am afla ca sunt mai multi pozitivi, oare ce am face? Unde si cum sa-i izolezi?

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Ioan Imbri, a spus marti, la Antena 3, ca multe persoane nu respecta restrictiile impuse in pandemie, astfel ca, si daca testele ar arata ca sunt mai multi bolnavi decat cifrele oficiale, nu prea am avea ce sa facem.

Managerul Spitalului V. Babes: Ceva nelamurit planeaza asupra noastra. Nu va relaxati in urmatoarele doua saptamani

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Ioan Imbri, a spus marti, dupa noile recomandari ale OMS, ca aceasta avertizare nu ne mai surprinde, avand in vedere ca avem de-a face cu un virus parsiv.

Unde a fost gasit barbatul cu coronavirus care a fugit de la Boli Infectioase Iasi

Barbatul confirmat cu coronavirus care a fugit de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a fost prins luni seara, 20 aprilie, de catre politisti, in comuna Ciurea, situata langa municipiul Iasi. El a fost dus inapoi la spital.

Un pacient infectat a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, fiind cautat de politisti

Un pacient de 47 de ani, confirmat cu noul coronavirus, a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din.

UPDATE Un pacient infectat cu coronavirus a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Un pacient in varsta de 47 de ani diagnosticat cu Covid-19 pune pe jar autoritatile judetului Iasi. Barbatul a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. in cursul serii de luni, 20 aprilie, autoritatile iesene au anuntat ca barbatul a fost gasit.

Raed Arafat, avertisment dur cu privire la restrictiile de 1 Mai. Ce trebuie sa stie toti romanii

Restrictiile impuse de ordonantele militare sunt tot mai greu de respectat, dat fiind faptul ca romanii stau in casa de mai bine de o luna. Medicii specialisti vorbesc despre o relaxare a restrictiilor pentru a le permite oamenilor sa faca putina miscare si sa beneficieze de razele soarelui. Cu toate acestea, Raed Arafat, seful Departamentului .

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus Barbatul este asimptomatic, dar a fost internat in Spitalul Victor Babes

Un angajat al Penitencarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu un membru de familie infectat. Barbatul este asimptomatic, dar a fost internat in Spitalul Victor Babes.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )