Libnet.ro
UNICEF

09:45

UPDATE Un pacient infectat cu coronavirus a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Adevărul Adevărul,
UPDATE Un pacient infectat cu coronavirus a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Un pacient in varsta de 47 de ani diagnosticat cu Covid-19 pune pe jar autoritatile judetului Iasi. Barbatul a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. in cursul serii de luni, 20 aprilie, autoritatile iesene au anuntat ca barbatul a fost gasit. continuă pe Adevărul

Un pacient infectat a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, fiind cautat de politisti

Un pacient de 47 de ani, confirmat cu noul coronavirus, a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din.

Un bolnav infectat cu noul virus a fugit din spitalul din Iasi. Reactia medicilor cand au vazut ca lipseste

Un bolnav infectat cu noul virus a fugit luni din spitalul din Iasi, pe geamul de la baie. Reactia medicilor cand au vazut ca lipseste. Un bolnav infectat cu noul virus a fugit din spitalul din Iasi. Reactia medicilor Un barbat in varsta de 47 de ani, infectat cu virusul COVID-19, a fugit luni, in .

UPDATE Un bolnav Covid-19 a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. Barbatul a fost prins dupa trei ore

Un barbat diagnosticat cu Covid-19 a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, fiind cautat de politisti care au organizat filtre la iesirile din oras. Barbatul, in varsta de 47 de ani, ar fi la a doua incercare de evadare. UPDATE A fost prins barbatul infectat cu noul coronavirus care a fugit din Spitalul de Boli Infectioase .

Pacientul infectat cu coronavirus, care a fugit dintr-un spital din Iasi, a fost prins

Un pacient confirmat cu COVID-19 a fugit din Spitalul de Boli Infectioase Iasi, dupa ce a sarit pe un geam de la parterul unitatii.

Unde a fost gasit barbatul cu coronavirus care a fugit de la Boli Infectioase Iasi

Barbatul confirmat cu coronavirus care a fugit de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a fost prins luni seara, 20 aprilie, de catre politisti, in comuna Ciurea, situata langa municipiul Iasi. El a fost dus inapoi la spital.

Coronavirus: Epidemia din New York, in faza descendenta, afirma guvernatorul Cuomo, indemnand la prudenta

Focarul de COVID-19 din New York, epicentrul epidemiei din SUA, a intrat pentru prima data pe o panta descendenta, a declarat duminica guvernatorul acestui stat, Andrew Cuomo, chemand totusi la prudenta, scrie agentia de presa AFP, citata de Agerpres. Toate indiciile sunt ca ne aflam intr-o faza descendenta, a afirmat Cuomo in briefingul sau de presa zilnic. Continuarea acestei scaderi va depinde de ceea ce vom face pentru a nu compromite progresele realizate, a subliniat guvernatorul, care a prelungit recent masurile de izolare pana la 15 mai.

A mers la spital si a refuzat testarea pentru coronavirus. Chirurgul din Arges a imbolnavit 23 de persoane

Un chirurg din Arges a mers bolnav la spital si a refuzat sa fie testat pentru coronavirus. Iar rezultatul este dramatic: 23 de persoane s-au imbolnavit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )