Libnet.ro
UNICEF

11:01

Managerul Spitalului Judetean din Piatra Neamt demisioneaza: Unii cu medicina, altii cu banii. intre acestea mai apare si politica

Hotnews Hotnews,
 Managerul Spitalului Judetean din Piatra Neamt demisioneaza: Unii cu medicina, altii cu banii. intre acestea mai apare si politica

Managerul Spitalului Judetean din Piatra Neamt, Lucian Micu, numit in functie in urma cu doar doua saptamani si jumatate, a anuntat luni ca va demisiona, in urma incendiului de la ATI in care au murit 10 pacienti, iar un medic a fost grav ranit. Unii cu medicina, altii cu banii. intre acestea mai apare si politica, a spus Micu, el sustinand ca toate deciziile pe care le-a luat au fost pentru ca echipa medicala sa poata sa se ingrijeasca intr-un mod cat mai bun si eficient de pacienti. continuă pe Hotnews

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Managerul a demisionat Parchetul a dispus expertize ADN pentru identificarea a 5 dintre victime Medicul erou, in continuare in stare grava

Lucian Micu, managerul Spitalului Judetean din Piatra Neamt - unde sambata seara 10 pacienti au murit in incendiu, iar un medic a fost grav ranit - a anuntat luni ca va demisiona, el acuzand implicarea politicului. intre timp, Parchetul a continuat cercetarile la fata locului si audierile de martori, pentru a stabili cauza incendiului, iar procurorii au dispus expertize ADN pentru cinci dintre victime, care nu au putut fi identificate. 25: Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, testat pozitiv pentru Covid22. 10: Presedintele CJ invita reprezentantii partidelor la consultari pentru desemnarea noului manager al spitalului21. 45: Orban, dupa incendiul de la Piatra Neamt: Nu este suficienta o demisie Ancheta penala care trebuie sa identifice responsabilii.

Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt sustine ca a amenajat un salon cu 2 paturi de terapie intensiva la UPU

Incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt a indoliat toata tara, dupa ce zece persoane si-au pierdut viata, in timp ce se aflau internati cu COVID-19. La mai putin de 24 de ore de la.

Cadrele medicale au sunat de 4 ori la 112 dupa izbucnirea focului de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt

Serviciul de Telecomunicatii Speciale sustine ca sambata au fost primite patru apeluri la 112 pentru anuntarea incendiului de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt.

Un reputat medic rupe tacerea dupa incendiul din Piatra Neamt: Sunt o bomba cu ceas

Zece persoane au decedat in incendiul care a izbucnit sambata seara la sectia ATI din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Din primele evaluari ale pompierilor, prima ipoteza a cauzei incendiului este un scurtcircuit, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. S-a inceput ancheta. Despre evenimentul tragic a vorbit .

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Papa Francisc a transmis duminica apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului de sambata seara de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, scrie Agerpres citand Vatican News.

Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

La rugaciunea ingerul Domnului de duminica 15 noiembrie 2020, papa Francisc a transmis apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului care a izbucnit in seara de sambata la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, potrivit Vatican News si News. ro.

Pacientii raniti in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt, dusi la Spitalul mobil de la Letcani

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu care a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt, fiind activat Planul Rosu de.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa si premierul

Premierul Ludovic Orban participa sambata seara la o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt unde au murit 10 persoane. Sedinta este coordonata de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu.

Spitalul Judetean din Piatra Neamt a schimbat 8 manageri in ultimul an, unul dintre ei patron de pompe funebre

Spitalul Judetean Neamt, in prezent spital de suport COVID-19, a schimbat nu mai putin de 8 manageri in ultimul an. Actualul manager, Lucian-Octavian Micu, de profesie jurist si fost primar al orasului Roman, a fost numit in functie de doar doua saptamani si jumatate, pe 28 octombrie. Dintre cei 8 manageri pe care i-a schimbat spitalul in ultimul an, cel mai controversat ramane Marius Ghinet, proprietarul unei firme de pompe funebre, numit director pe 15 mai de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si schimbat pe 21 mai.

Cinci din cele 10 persoane decedate in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt nu au putut fi identificate Anuntul Parchetului

Cinci din cei 10 pacienti care au murit in incendiul ce a mistuit Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt nu au putut fi identificati, iar procurorii au dispus expertize ADN. Parchetul General a anuntat luni seara ca a fost finalizata cercetarea la fata locului si ca au fost audiati martori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )