Libnet.ro
UNICEF

14:00

GATA! Prima localitate din Romania in carantina pentru 14 zile incepand de astazi - Ordinul semnat de Arafat

Antena3 Antena3,
GATA! Prima localitate din Romania in carantina pentru 14 zile incepand de astazi - Ordinul semnat de Arafat

Comuna Roata de Jos, din judetul Giurgiu, intra in carantina, printr-un ordin semnat de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Antena3

S-a votat! A doua localitate din Romania ce intra in carantina pentru 14 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a votat hotararea prin care comuna Gornet, din judetul Prahova, va intra in carantina, dupa ce DSP a anuntat ca 15 din cei 2. 8000 de locuitori au fost confirmati cu Covid-19. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca se instituie carantina in Gornet incepand de miercuri, de la ora 22. 00, pentru o perioada de 14 zile.

UPDATE Prima localitate care intra in carantina dupa prelungirea starii de alerta in Romania

Satul Cartojani din judetul Giurgiu este prima localitate care intra in carantina de la prelungirea starii de alerta in Romania, dupa ce au fost confirmate cu coronavirus 32 de persoane, la o populatie de 3. 600 de locuitori, riscul epidemiologic fiind de o gravitate maxima, in circumstante de nerespectare a masurilor legale in vigoare, potrivit Prefecturii Giurgiu. Masura va fi luata pentru 14 zile, incepand de miercuri.

ASTAZI: Guvernul plaseaza in carantina prima localitate din tara

Localitatea Cartojani, din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, va intra in carantina de la ora 17. in localitate au fost confirmate 30 de cazuri de infectare cu coronavirus, la o populatie de 3. 000 de oameni, scrie Digi24.

O noua localitate din Romania a fost carantinata

Localitatea Gornet, judetul Prahova, este a doua in care a fost instituita carantina zonala, a anunt.

Localitate din Giurgiu, in carantina, dupa noua lege. Ce se intampla acum in Roata de Jos

Premiera nedorita: satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de miercuri, in carantina, dupa ce 32 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus. Cartojani, prima localitate care intra in carantina. Roata de Jos, un pericol Satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de astazi, in carantina, dupa ce 32 .

Wizz Air, veste critica de ultima ora. Ce zboruri a suspendat din Romania

Pe fondul pandemiei de COVID-19, compania aeriana Wizz Air si-a anulat zborurile din Romania catre alte tari pana la finalul lunii. Care sunt destinatiile in care pasagerii nu vor mai putea ajunge din cauza restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului, aflati in paragrafele urmatoare. Mai mult, pasagerii vor intra mai greu in posesia banilor.

EXCLUSIV O localitate din Giurgiu, bagata in carantina. Masura ar putea fi luata si pentru o localitate din Prahova: Asteptam avizul Departamentului pentru Situatii de Urgenta

EXCLUSIV Dupa ce legea carantinarii a intrat in vigoare, apar informatii despre primele localitati care intra in carantina din cauza focarelor de coronavirus. Masura speciala va fi aplicata,.

EXCLUSIV O localitate din Giurgiu si una din Prahova, bagate in carantina dupa cresterea numarului de cazuri de coronavirus

UPDATE, 22 iulie, ora 20. 30 Autoritatile au anuntat ca in urma analizei de risc, miercuri,a fost derulata procedura legala de carantinare zonala pentru a doua localitate, respectiv,.

DOCUMENT Pentru cine se aplica masurile de carantina Tarile de risc ridicat sunt cele cu rata cazurilor mai mare decat cea din Romania, in ultimele 14 zile

Guvernul a modificat marti HG privind starea alerta, astfel incat sa fie introduse noi restrictii permise de noua lege a carantinarii si izolarii. Potrivit noilor decizii ale Guvernului, se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania din tarilezonele de risc epidemiologic. O tara cu risc ridicat estea cea care o rata a cazurilor noi de imbolnavire, in ultimele 14 zile, raportata la 100. 000 de locuitori, mai mare ca cea inregistrata in Romania, in perioada similara. in carantina mai intra si persoanele care au intrat in contact direct cu persoanele infectate. Vezi care sunt persoanele exceptate de la masura carantinei.

Coronavirus Romania. Situatiile in care masura carantinei poate fi suspendata

Incepand de marti a intrat in vigoare Legea carantinei si izolarii, nr. 136 din 18 iulie 2020. Astfel, vor intra in carantina pentru 14 zile toti cei care sosesc din state cu risc epidemiologie ridicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )