Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce mancam ca sa vedem mai bine: Alimentatia ne ajuta cel mai mult la sanatate oculara, mai ales daca suntem...

Antena3 Antena3,
Ce mancam ca sa vedem mai bine: Alimentatia ne ajuta cel mai mult la sanatate oculara, mai ales daca suntem...

Perioada in care ne aflam este destul de daunatoare pentru sanatatea noastra oculara. Stam mai mult in fata calculatoarelor, la televizor sau tot timpul cu telefonul in mana. Cat de mult ne afecteaza aceste lucruri ochii si ce avem de facut pentru o vedere mai buna ne spune oftalmologul Alina Gheorghe la Antena 3. continuă pe Antena3

Ce mancam ca sa vedem mai bine: Alimentatia ne ajuta cel mai mult la sanatate oculara, mai ales daca suntem...

Perioada in care ne aflam este destul de daunatoare pentru sanatatea noastra oculara. Stam mai mult in fata calculatoarelor, la televizor sau tot timpul cu telefonul in mana. Cat de mult ne afecteaza aceste lucruri ochii si ce avem de facut pentru o vedere mai buna ne spune oftalmologul Alina Gheorghe la Antena 3.

INCEPAND DE LUNI SI PANA LA FINALUL ANULUI SIF Moldova isi va rascumpara cel mult doua milioane de actiuni

SIF Moldova SIF2) va demara, incepand de luni, prima etapa a programului de rascumparare de actiuni proprii, ce presupune achizitionarea a cel mult doua milioane de titluri SIF2.

DUPA MAI BINE DE SAPTE ANI Actiunile COS Targoviste reintra la tranzactionare

Actiunile COS Targoviste COS) vor reintra la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) incepand de astazi, dupa o pauza de mai bine de sapte ani de la suspendare, in conditiile deschiderii procedurii generale de insolventa, in data de 22 februarie 2013, pronuntata de Tribunalul Dambovita.

Banca Mondiala: Unde se traieste cel mai bine in Romania

In orasele din Romania se traieste ca afara sau cel putin asa rezulta din Barometrul realizat de Banca Mondiala in 41 de localitati. Sondajul este reprezentativ la nivel national pentru mediul.

Analiza necrutatoare. Unde se traieste cel mai bine: in Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Iasi. Banca Mondiala da raspunsul

In orasele din Romania se traieste ca afara sau cel putin asa rezulta din Barometrul realizat de Banca Mondiala in 41 de localitati. Informatia conform careia peste 80% din populatia din mediul urban este multumita de orasul in care traieste este privita cu scepticism de specialisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )