Libnet.ro
UNICEF

06:45

Banca Mondiala: Unde se traieste cel mai bine in Romania

B1 B1,
Banca Mondiala: Unde se traieste cel mai bine in Romania

In orasele din Romania se traieste ca afara sau cel putin asa rezulta din Barometrul realizat de Banca Mondiala in 41 de localitati. Sondajul este reprezentativ la nivel national pentru mediul. continuă pe B1

Analiza necrutatoare. Unde se traieste cel mai bine: in Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Iasi. Banca Mondiala da raspunsul

In orasele din Romania se traieste ca afara sau cel putin asa rezulta din Barometrul realizat de Banca Mondiala in 41 de localitati. Informatia conform careia peste 80% din populatia din mediul urban este multumita de orasul in care traieste este privita cu scepticism de specialisti.

CORONAVIRUS |China si Germania sunt tarile care au gestionat cel mai bine pandemia de COVID-19

In urma unui sondaj realizat de Institutul Barcelona pentru Sanatate Globala ISGlobal) in 19 tari se arata ca tara de unde a plecat noul coronavirus, China, a gestionat cel mai bine pandemia, iar Germania se.

Barometrul despre calitatea vietii din orase. Care sunt orasele unde se traieste cel mai bine

Clujul este cel mai dorit oras de catre tineri, iar in Ploiesti oamenii nu sunt multumiti de curatenie. Seniorii se simt cel mai bine in Constanta, iar in Drobeta Turnu Severin locuitorii sunt incantati de serviciile sanitare si de facilitatile educationale. Gina Vacariu a citit Barometrul despre Calitatea Vietii in Orasele din Romania si vine cu mai multe detalii.

Banca Mondiala: inchiderea scolilor produce pagube insemate la nivel educational. Simpla supravietuire nu este suficienta

Pandemia de coronavirus a afectat negativ invatamantul. Banca Mondiala atrage insa atentia ca inchiderea scolilor pe termen lung, pentru limitarea raspandirii SARS-CoV-2, nu este cea mai buna idee.

BANCA MONDIALA: Dupa 22 de ani de scadere, saracia extrema va creste din cauza pandemiei

Saracia extrema va creste anul acesta pentru prima data in peste doua decenii, spune Banca Mondiala, potrivit careia pandemia de COVID-19 va face ca 115 milioane de oameni sa se incadreze in aceasta categorie pana la finalul anului, conform Hotnews. ro.

Cel mai mare salariu minim din lume, adoptat: unde castigi de la 25 de dolari pe ora, in sus

Ai fi surprins cate tari nu au o prevedere legislativa legata de salariul minim, cum are Romania de exemplu. Undeva in lume insa, tocmai a fost definit cel mai mare salariu minim si vrei.

Acesta e cel mai sanatos fruct din toata lumea. De ce romanii aleg sa nu il consume

Intr-o mai mica sau mai mare masuram toate fructele au efecte benefice asupra orgnismului. Doar ca un singur fruct se remarca in ochii cercetatorilor, care spun ca acesta are, printre altele de 20 de ori mai multa vitamin C decat portocalele. Acesta e cel mai sanatos fruct din toata lumea De altfel, de mai bine .

Seful Apelor Romane din Gorj si-a depus demisia. Asa e cel mai bine

Alexandru Buduran si-a prezentat demisia din functia de director al Sistemului de Gospodarire al Apelor Gorj, in urma scandalului in care este implicat.

Ce tara are cel mai puternic pasaport din lume. Surprinzator, Romania a intrat in top 10

Desi nu multi sunt cei care au habar, exista un clasament al celor mai puternice pasapoarte din lume. Acesta are legatura cu libertatea de miscare dintr-un stat in altul, fara sa fie necesara viza. Iata ce tara se afla pe locul 1! Romania ocupa si ea un loc fruntas. Tara cu cel mai puternic pasaport .

Cel mai discret miliardar de pe planeta e poreclit fantoma. Ce afaceri are in Romania

Unul dintre cei mai bogati oameni de pe Pamant este atat de discret incat este poreclit fantoma. Cine este acesta si ce afaceri controleaza misteriosul miliardar in tara noastra. Cel mai discret miliardar de pe planeta. Ce afaceri are in Romania Presa din Germania l-a numit fantoma, Dieter Schwarz este a 36-ea cea mai bogata .

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )