Libnet.ro
UNICEF

22:45

Analiza necrutatoare. Unde se traieste cel mai bine: in Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Iasi. Banca Mondiala da raspunsul

Adevărul Adevărul,
Analiza necrutatoare. Unde se traieste cel mai bine: in Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Iasi. Banca Mondiala da raspunsul

In orasele din Romania se traieste ca afara sau cel putin asa rezulta din Barometrul realizat de Banca Mondiala in 41 de localitati. Informatia conform careia peste 80% din populatia din mediul urban este multumita de orasul in care traieste este privita cu scepticism de specialisti. continuă pe Adevărul

Banca Mondiala: Unde se traieste cel mai bine in Romania

In orasele din Romania se traieste ca afara sau cel putin asa rezulta din Barometrul realizat de Banca Mondiala in 41 de localitati. Sondajul este reprezentativ la nivel national pentru mediul.

CORONAVIRUS |China si Germania sunt tarile care au gestionat cel mai bine pandemia de COVID-19

In urma unui sondaj realizat de Institutul Barcelona pentru Sanatate Globala ISGlobal) in 19 tari se arata ca tara de unde a plecat noul coronavirus, China, a gestionat cel mai bine pandemia, iar Germania se.

Barometrul despre calitatea vietii din orase. Care sunt orasele unde se traieste cel mai bine

Clujul este cel mai dorit oras de catre tineri, iar in Ploiesti oamenii nu sunt multumiti de curatenie. Seniorii se simt cel mai bine in Constanta, iar in Drobeta Turnu Severin locuitorii sunt incantati de serviciile sanitare si de facilitatile educationale. Gina Vacariu a citit Barometrul despre Calitatea Vietii in Orasele din Romania si vine cu mai multe detalii.

Acesta e cel mai sanatos fruct din toata lumea. De ce romanii aleg sa nu il consume

Intr-o mai mica sau mai mare masuram toate fructele au efecte benefice asupra orgnismului. Doar ca un singur fruct se remarca in ochii cercetatorilor, care spun ca acesta are, printre altele de 20 de ori mai multa vitamin C decat portocalele. Acesta e cel mai sanatos fruct din toata lumea De altfel, de mai bine .

Cel mai mare salariu minim din lume, adoptat: unde castigi de la 25 de dolari pe ora, in sus

Ai fi surprins cate tari nu au o prevedere legislativa legata de salariul minim, cum are Romania de exemplu. Undeva in lume insa, tocmai a fost definit cel mai mare salariu minim si vrei.

EXCLUSIV Adriana Iliescu si-a pregatit inmormantarea deja! Cate mii de euro a dat pe un loc de veci la cel mai scump cimitir din Bucuresti

In varsta de 83 de ani, cea mai batrana mama din Romania a pregatit totul pentru momentul in care va trece in nefiinta, inclusiv hainele cu care va fi imbracata. A devenit mama la 65 de ani Si-a dorit nespus sa aiba un copil, insa soarta nu a fost deloc blanda cu ea. Cu ultimele .

Seful Apelor Romane din Gorj si-a depus demisia. Asa e cel mai bine

Alexandru Buduran si-a prezentat demisia din functia de director al Sistemului de Gospodarire al Apelor Gorj, in urma scandalului in care este implicat.

Peste 100 de imbolnaviri de COVID-19 raportate in 8 judete in ultimele 24 de ore Cel mai mare numar de noi cazuri ramane in Bucuresti

Cel mai mare numar de noi cazuri de coronavirus - 579 - ramane in Capitala. in opt judete din Romania, in ultimele 24 de ore au fost raportate peste 100 de noi imbolnaviri, situatie fara precedent de la debutul pandemiei. Cele mai putine cazuri - 15 - au fost raportate de judetele Mehedinti si Ialomita.

Cele mai bine platite 10 actrite de la Hollywood in 2020. Sofia Vergara conduce cu 43 de milioane de dolari!

Celebra publicatie Forbes a facut public clasamentul celor mai bine platite actrite de la Hollywood in anul 2020. Sofia Vergara este cea care conduce topul cu 43 de milioane de dolari.

Cum se face cel mai bun pilaf. Iese mereu perfect, daca esti atent la acest detaliu

Poate sa para cel mai simplu lucru din lume, dar cu toate acestea, pregatirea orezului poate sa dea chiar multe batai de cap unora dintre noi. Dar nu trebuie sa iti pierzi speranta caci orezul pufos, cu boabe separate si nelipicios nu este chiar imposibil de obtinut. Cum se face cel mai bun pilaf Iata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3391 seconds )