Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mancatorul de femei rupe tacerea. Unde ar fi, de fapt, actuala lui iubita care nu e de gasit

Playtech Playtech,
Mancatorul de femei rupe tacerea. Unde ar fi, de fapt, actuala lui iubita care nu e de gasit

Vasile Lavric 62 de ani), barbat suspect pentru comiterea a patru crime, supranumit Mancatorul de femei din Radauti, se apara. Acesta sustine ca este nevinovat. A plecat sa ia paine si n-a mai venit! inca o victima in cazul Mancatorului de femei. Suspectul se apara. Unde ar fi actuala iubita Un individ periculos, supranumit Mancatorul . continuă pe Playtech

Greseli fatale facute de cei care se trateaza acasa de covid. Un medic rupe tacerea

Din pacate, chiar si la cazurile grave, internate in spital, tratamentul sigur sau standard este cel simptomatic, plus suportul unor functii vitale care ti-ar fi afectate, respectiv oxigenarea, problema pe care o are corpul la momentul unei infectii severe la nivelul cailor respiratorii inferioare, cand faci pneumonie. Oamenii primesc antitermice, hidratare, plus suportul functiei respiratorii.

Fiica doctoritei din Fetesti, moarta de COVID-19, rupe tacerea. Ce pensie de urmas primeste de la stat: Am vrut sa va arat in ce tara traim. Rusine!

Drama traita de rudele pacientilor ucisi de COVID-19 pare ca este infinita, dovada venind in fiecare zi de la alte si alte familii. Dupa ce mai multe persoane s-au plans si au acuzat cadrele medicale de ignoranta si nepasare cu privire la comunicarea pe care o au cu rudele pacientilor cu COVID, a venit randul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )