Libnet.ro
UNICEF

21:00

Manchester City, campioana cu cel mai valoros lot, 1,279 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Manchester City, campioana cu cel mai valoros lot, 1,279 miliarde euro

Manchester City are lotul cu cea mai ridicata valoare totala: 1,279 miliarde euro, gratie in special lui Raheem Sterling 150 milioane euro) si Bernardo Silva 92). Formatia din Manchester este urmata de FC Barcelona, cu un efectiv evaluat la 1,209 miliarde euro, si Paris Saint-Germain, cu 957 milioane euro. Pe de alta parte, francezul Kylian Mbappe si brazilianul Neymar, vedetele echipei Paris Saint-Germain, sunt cei mai valorosi jucatori din loturile cluburilor campioane en titre din principalele opt campionate de fotbal din Europa, potrivit unui studiu publicat de KPMG. continuă pe Ziarul Bursa

Piata auto europeana a crescut anul trecut - Dacia a avut cel mai bun an, ce marci au crescut cel mai mult si cine s-a dus in jos

In UE s-au inmatriculat 15,3 milioane de masini noi anul trecut, cu 200. 000 peste 2018, iar Dacia a avut cel mai bun an de pana acum, cu 572. 000 de unitati. Piata a scazut in doar opt tari UE, iar Germania a ramas, la mare distanta, piata numarul 1. Polonia este cea mai mare piata din regiune, cu 555. 000 de masini noi. in Bulgaria s-au inmatriculat 35. 000, in Romania 161. 000, iar in Ungaria, cu 4. 000 mai putini.

Cel mai bun argument sa ai un copil bilingv: de ce sa-l inveti o limba straina, de mic

Din ce in ce mai multi parinti fac un efort pentru a-si invata copiii o limba straina, iar beneficiile sunt spectaculoase. De ce ar trebui sa faci la fel? Un studiu recent atrage atentia asupra copiilor bilingvi. Acestia au varste mai mult sau mai putin fragede si sunt capabili sa vorbeasca cel putin o limba .

Romania, cel mai mic procent de colectare din UE raportat la PIB. Orban: PSD a obligat firmele sa-si cumpere case de marcat cu transmie electronica, dar nu a cumparat servere timp de 2 ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reamintit ca Romania are cel mai mic procent de colectare a taxelor din UE raportat la PIB. in direct pe B1 TV, el a explicat ca, desi PSD a obligat firmele sa-si cumpere case de marcat.

Pilonul II a avut in 2019, ce ironie, cel mai bun randament

Pilonul II de pensii private obligatorii a avut anul trecut cel mai bun randament. Este o ironie, pe.

Apocalipsa este aproape! Anul 2019, cel mai calduros din istorie: ANUL 2020 VA FI CATASTROFAL!

Anul 2019 a fost al doilea cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, dupa 2016,anunta Organizatia Meteorologica Mondiala, Administratia Nationala a Oceanelor si Atmosferei NOAA) din SUA.

Electric Castle castiga titlul de Cel mai bun festival european de dimensiuni medii

European Festival Awards, una din cele mai importante competitii europene din domeniu, a desemnat castigatorii editiei 2019, iar festivalul din Cluj cu o istorie de 7 ani 8213; Electric Castle 8213; a fost desemnat Cel mai bun festival european de dimensiuni medii.

Electric Castle castiga titlul de cel mai bun festival european de dimensiuni medii

European Festival Awards a desemnat castigatorii editiei 2019, iar festivalul Electric Castle desfasurat pe domeniul Banffy din Cluj a fost desemnat Cel mai bun festival european de dimensiuni medii.

Cel mai bine platit pensionar din Iasi isi poate cumpara in fiecare luna o masina noua

Cel mai bine platit pensionar din Iasi isi poate cumpara in fiecare zi o masina noua. Este magistratsi incaseaza 41. 000 de lei brut, cat un Logan cu echipare mijlocie.

Raport ingrijorator: CANABISUL ramane cel mai consumat drog din Romania

Canabisul a fost ti in anul 2019 cel mai consumat drog din Romania, potrivit Raportului national privind situatia drogurilor pe 2019, elaborat de Agentia Nationala Antidrog ANA). Dintre toate drogurile.

Eroul Zilei. Andrei Margeloiu, declarat cel mai bun student in Anglia

A fost declarat cel mai bun student din Anglia, dar in Romania nu a fost apreciat pentru performantele sale, ba chiar a fost complet ignorat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )