Libnet.ro
UNICEF

15:00

Raport ingrijorator: CANABISUL ramane cel mai consumat drog din Romania

B1 B1,
Raport ingrijorator: CANABISUL ramane cel mai consumat drog din Romania

Canabisul a fost ti in anul 2019 cel mai consumat drog din Romania, potrivit Raportului national privind situatia drogurilor pe 2019, elaborat de Agentia Nationala Antidrog ANA). Dintre toate drogurile. continuă pe B1

Care este cel mai consumat drog in Romania. Topul substantelor interzise, realizat de Agentia Nationala Antidrog

Dintre toate drogurile ilicite, canabisul continua sa fie cel mai consumat drog din Romania, cu o prevalenta a consumului de-a lungul vietii de de 5,8%. Dupa canabis, pe pozitia a doua in topul celor mai consumate droguri in Romania, se situeaza noile substante psihoactive NSP) 2,5%. Urmeaza: cocaina crack si LSD cate 0,7%, ecstasy 0,5%, ciuperci halucinogene 0,4%, heroina, amfetamine si ketamina cate 0,3%.

Canabisul, cel mai consumat drog din Romania. Care sunt consumatorii care cer ajutorul medicilor

Consumul de droguri din Romania ramane stabil, cu o prevalenta a canabisului si a susbstantelor psihoactive. in schimb, numarul consumatorilor de heroina a scazut simtitor.

INS: Salariul mediu a urmat la 3.179 de lei net, la finalul anului trecut. IT-ul ramane cel mai bine platit sector

Castigul salarial mediu nominal a crescut, in luna noiembrie fata de octombrie, cu cu 63 de lei 2%), pana la valoarea de 3. 179 de lei net, iar cele mai mari crestere au avut loc in sectorul activitatilor de editare si tiparire.

Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Jurnalista Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Vedeta a povestit in urma cu ceva timp, la Antena 3, cel mai trist si traumatizant episod din viata sa.

Cel mai bun argument sa ai un copil bilingv: de ce sa-l inveti o limba straina, de mic

Din ce in ce mai multi parinti fac un efort pentru a-si invata copiii o limba straina, iar beneficiile sunt spectaculoase. De ce ar trebui sa faci la fel? Un studiu recent atrage atentia asupra copiilor bilingvi. Acestia au varste mai mult sau mai putin fragede si sunt capabili sa vorbeasca cel putin o limba .

Cel mai bine platit pensionar din Iasi isi poate cumpara in fiecare luna o masina noua

Cel mai bine platit pensionar din Iasi isi poate cumpara in fiecare zi o masina noua. Este magistratsi incaseaza 41. 000 de lei brut, cat un Logan cu echipare mijlocie.

Eroul Zilei. Andrei Margeloiu, declarat cel mai bun student in Anglia

A fost declarat cel mai bun student din Anglia, dar in Romania nu a fost apreciat pentru performantele sale, ba chiar a fost complet ignorat.

Tigarile, printre produsele care s-au scumpit cel mai mult in luna decembrie

Cartofii si tigarile s-au scumpit cel mai mult in decembrie comparativ cu aceeasi luna a anului ante.

Avertisment. Cel mai folosit medicament pentru raceala gaureste stomacul

Cel mai folosit medicament pentru raceala este extrem de agresiv cu stomacul si cu ficatul.

Cel mai vechi material de pe Pamant este mai batran decat Sistemul Solar

Cercetatorii au descoperit cat de vechi este, de fapt, cel mai vechi material observat vreodata pe suprafata planetei Pamant. in 1969, un meteorit a ajuns pe planeta noastra si a aterizt in.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5219 seconds )