Libnet.ro
UNICEF

10:45

Manchester City, interzisa doi ani din Champions League pentru incalcarea regulii fair-play-ului financiar

B1 B1,
Manchester City, interzisa doi ani din Champions League pentru incalcarea regulii fair-play-ului financiar

Manchester City a primit interdictia de a participa la urmatoarele doua sezoane de Champions League, dupa ce oficialii UEFA au decis ca echipa engleza a incalcat regula fair-play-ului financiar, informeaza The. continuă pe B1

UEFA: Manchester City, exclusa din Champions League pentru doua sezoane

Manchester City nu va putea participa in urmatoarele doua sezoane de Champions League, dupa ce a UEFA a decis ca echipa engleza a indus forul european in eroare si a incalcat regula fair-play-ului financiar, informeaza The Guardian.

Manchester City, interzisa in cupele europene pentru doi ani

UEFA a anuntat, vineri, ca gruparea Manchester City a fost amendata cu 30 de milioane de euro si exc.

Manchester City, exclusa pentru doua sezoane din competitiile UEFA

Unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, Manchester City, a fost exclus vineri seara din competitiile de fotbal europene.

Visul obsesiv numit Champions League - Antrenorul pe care Juventus vrea sa-l aduca la Torino

Juventus vrea cu orice pret sa castige Champions League, iar planurile pentru sezonul viitor pleaca de la aceasta idee. Campioana fara rival in Italia incepand din 2012, Batrana Doamna viseaza la urecheata, iar pentru acest lucru este dispusa sa faca orice sacrificii financiare: stie numele super antrenorului care ar putea sa-i faca fericiti pe fanii alb-negrilor.

Impact.ro: Ea este doctorita care l-a denuntat pe medicul Mircea Beuran. De ce a facut asta dupa doi ani. Informatii incendiare

Medicul Mircea Beuran a fost adus in cursul zilei de vineri in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva de 30 de zile. Chirurgul a dat socoteala autoritatilor dupa ce numele sau a aparut intr-un dosar de luare de mita. Cine este doctorita care l-a denuntat si ce legatura stransa avusesera .

Talharii care au sechestrat si batut un cuplu din Arges sunt neprinsi de doi ani. Victimele s-au mutat, intre timp, la oras

In urma cu mai bine de doi ani, in seara zilei de 11 ianuarie 2018, un jaf violent comis in comuna argeseana Leordeni facea ocolul Romaniei. Omul de afaceri Octavian Simescu si sotia sa au fost legati si batuti de mai multi talhari, care i-au amenintat ca le dau foc si in cele din urma le-au furat suma de 600 lei.

Dosarul otravirii cu mercur a Doinei Pana bate pasul pe loc. Ce au facut procurorii DIICOT in doi ani

Dosarul otravirii cu mercur a fostului ministrul al Mediului, Doina Pana, bate pasul pe loc de aproape doi ani. Procurorii nu au facut mai nimic in aceasta ancheta deoarece experitiza care trebuia facuta de medicii legisti lipseste.

Doi ani si jumatate de inchisoare pentru un fost curier din Turcia care a scuipat pe o pizza inainte de a o livra

Fostul curier acuzat ca a scuipat pe o pizza inainte de a o livra clientului a fost condamnat marti de un tribunal din Turcia la doi ani si jumatate de inchisoare, scrie AFP.

inca doi MORTI din cauza GRIPEI. Bilantul deceselor a ajuns la 31

Inca doua persoane, din Arges si Iasi, au murit din cauza gripei. Potrivit INSP,numarul total al deceselor a ajuns in prezent la 31. Este vorba despre un barbat in varsta de 68 de ani, din judetul A.

Momente de groaza pentru o mama si doi copii din Brasov: Mascatii au descins la adresa gresita, in cautarea unui suspect de infractiuni informatice (VIDEO)

O mama si doi copii din Brasov au trecut prin momente de groaza dupa ce s-au trezit cu mascatii in casa, relateaza B1 TV. Fortele de ordine cautau o persoana suspectata de infractiuni informatice,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )