Libnet.ro
UNICEF

23:01

Manda, dupa desemnarea lui Orban ca premier: Probabil l-a nominalizat pe principiul stie bataie ca a mai luat

Adevărul Adevărul,
Manda, dupa desemnarea lui Orban ca premier: Probabil l-a nominalizat pe principiul stie bataie ca a mai luat

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda crede ca presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Ludovic Orban in functia de premier pe principiul stie bataie ca a mai luat si considera ca seful statului se asteapta sa obtina liderul PNL tot 261 de voturi impotriva la votul de investitura. continuă pe Adevărul

Victor Ponta explica de ce Klaus Iohannis nu il poate nominaliza tot pe Orban premier: Cei care nu invata din istorie o repeta

Victor Ponta, liderul PRO Romania, l-a atentionat pe presedintele Klaus Iohannis sa nu faca aceeasi greseala caTraian Basescu in 2009 si sa-l numeasca tot pe Ludovic Orban premier, adaugand ca lucrul acesta ar putea conduce la o criza politica.

PSD a convocat Comitetul Executiv, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier

Presedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

PSD a convocat CEx, dupa desemnarea lui Orban in functia de premier. Ce spune Firea despre strategia PSD

Pesedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat.

DUPA CE GUVERNUL ORBAN A FOST DEMIS: Ludovic Orban si Remus Pricopie sunt nominalizati pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, de la ora 12:00, consultari cu partidele parlamentare in vederea nominalizarii unui premier, dupa ce Guvernul Orban a fost demis.

PSD va sesiza CCR, dupa ce Iohannis l-a propus din nou pe Orban premier

Marcel Ciolacu a anuntat, la Gandurile lui Cristoiu, emisiune de pe Mediafax, ca votul de investitura a noului guvern Ludovic Orban va fi blocat, in Parlament. Presedintele Camerei Deputatilor a explicat si metodele prin care PSD va incerca sa nu se ajunga la vot.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Scenarii dupa caderea Guvernului Orban. Adrian Ursu: Klaus Iohannis s-ar putea sa fie nevoit sa-si recunoasca infrangerea in doua cazuri

Adrian Ursu a afirmat, dupa trecerea motiunii de cenzura, ca si in cazul unei noi investituri a lui Orban in functia de premier si in cazul unei victorii a PSD, am putea vorbi despre o infrangere a lui Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu: Exista suspiciuni de neconstitutionalitate daca Iohannis il va nominaliza tot pe Orban premier Vom ataca la CCR o noua nominalizare

Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara la Digi24 ca PSD nu il va ajuta pe Ludovic Orban sa ajunga la anticipate prin faptul ca nu va vota viitorul Executiv pentru ca vor fi altii care vor vota. De asemenea, presedintele interimar PSD a anuntat ca va ataca la CCR o a doua nominalizare a lui Ludovic Orban la functia de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )