Libnet.ro
UNICEF

17:16

PSD a convocat CEx, dupa desemnarea lui Orban in functia de premier. Ce spune Firea despre strategia PSD

Adevărul Adevărul,
PSD a convocat CEx, dupa desemnarea lui Orban in functia de premier. Ce spune Firea despre strategia PSD

Pesedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. continuă pe Adevărul

PSD a convocat Comitetul Executiv, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier

Presedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Manda, dupa desemnarea lui Orban ca premier: Probabil l-a nominalizat pe principiul stie bataie ca a mai luat

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda crede ca presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Ludovic Orban in functia de premier pe principiul stie bataie ca a mai luat si considera ca seful statului se asteapta sa obtina liderul PNL tot 261 de voturi impotriva la votul de investitura.

Scenarii dupa caderea Guvernului Orban. Adrian Ursu: Klaus Iohannis s-ar putea sa fie nevoit sa-si recunoasca infrangerea in doua cazuri

Adrian Ursu a afirmat, dupa trecerea motiunii de cenzura, ca si in cazul unei noi investituri a lui Orban in functia de premier si in cazul unei victorii a PSD, am putea vorbi despre o infrangere a lui Klaus Iohannis.

DUPA CE GUVERNUL ORBAN A FOST DEMIS: Ludovic Orban si Remus Pricopie sunt nominalizati pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, de la ora 12:00, consultari cu partidele parlamentare in vederea nominalizarii unui premier, dupa ce Guvernul Orban a fost demis.

KLAUS IOHANNIS, DUPA DEMITEREA CABINETULUI ORBAN: Voi insista pentru un guvern construit in jurul PNL

Demiterea guvernului Orban prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura depusa de PSD si UDMR reprezinta primul pas spre alegerile anticipate, a afirmat, ieri, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa caderea Guvernului Orban: Solutia corecta, anticipatele!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca motiunea de cenzura este rezultatul frustrarii PSD care a pierdut guvernarea si ca in acest moment cea mai buna solutie este declansarea alegerilor anticipate.

Traian Basescu, dupa demiterea Guvernului Orban: Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate. Probabil nu sunt familiarizati cu atmosfera de la Bruxelles (VIDEO)

Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand despre parlamentarii din PSD, UDMR si Pro Romania, care au demis prin vot.

Stirile ProTV: Ce spune CTP, dupa caderea Guvernului Orban: O infrangere zdrobitoare. A fost wrestling

Caderea Guvernului Orban este o infrangere zdrobitoare, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu. in opinia sa, liberalii au pierdut capital electoral dupa aceasta infrangere, iar totul ar urma sa se rasfranga asupra lui Ludovic Orban.

Grapini: Dupa trei luni, Orban a cazut mai de sus decat a picat Dancila dupa un an

Europarlamentarul Maria Grapini a reactionat, miercuri, dupa caderea guvernului si spune ca, dupa trei luni de mandat, Orban a picat mai de sus decat predecesoarea sa, Viorica Dancila, dupa un an la Palatul Victoria.

Toate scenariile sunt posibile dupa caderea guvernului Orban

La capatul zilei de ieri am dobandit doar doua certitudini. Caderea guvernului condus de dl. Ludovic Orban cu zdrobitorul scor de 261 de voturi in favoarea motiunii de cenzura si punerea definitiva a crucii pe ideea alegerilor locale in doua tururi de scrutin. Mai departe nimic nu este sigur. Viata politica si, foarte posibil, si cea economica a Romaniei, este de acum incolo deschisa tuturor scenariilor posibile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )