Libnet.ro
UNICEF

00:07

Manele la Neversea 2019: cum a reactionat publicul cand din boxe s-a auzit Adrian Minune VIDEO

Playtech Playtech,
Manele la Neversea 2019: cum a reactionat publicul cand din boxe s-a auzit Adrian Minune VIDEO

Neversea e cunoscut drept un festival de muzica electronica in care cei mai in voga artisti ai lumii mixeaza sau canta la malul marii, pe plaja din Constanta. Salvatore Ganacci e unul dintre DJ-ii prezenti sambata seara la Neversea. El a reusit sa lase publicul cu gura cascata. Printre artistii care s-au urcat pe scena . continuă pe Playtech

Program Neversea 2019. Duminica, 7 iulie, intra in scena Parazitii, Macanache si DJ Snake

Program Neversea 2019. Afla in ce zile si la ce ora vor canta artistii tai favoriti la unul dintre cele cele mai mari si mai apreciate festivaluri de muzica din Romania. Este pentru a treia oara cand acesta se tine pe litoralul romanesc al Marii Negre si sunt din nou asteptati multi fani ai muzicii .

Program Neversea 2019. Sambata, 6 iulie, intra in scena Delia, Jessie J, Salvatore Ganacci

Neversea 2019, cel mai mare festival pe plaja din Europa, a inceput la Constanta, pe 4 iulie, la ora 14:00. Pana in data de 7 iulie, plaja Modern va oferi doritorilor de distractie patru zile de de toate pentru toti. Iata programul de sambata, 6 iulie. Program Neversea 2019 Neversea 2019 a inceput pe 4 .

Live Stream Online Neversea 2019. Intra si vezi Video cu festivalul. Ce se intampla acum, in direct

Festivalul Neversea 2019 isi asteapta in continuare petrecaretii la malul marii. Cei care nu au mai apucat bilete pot urmari imagini live stream online de la Neversea pe contul oficial de Youtube al festivalului, dar si pe pagina de Facebook. Petrecerea continua pana luni dimineata. Live Stream Online Neversea 2019 Festivalul a inceput joi, 4 .

Program Neversea 2019. Vineri, 5 iulie, intra in scena Vini Vici, Sean Paul, Afrojack

Nebunia de la Neversea a inceput! Ieri, 4 iulie, Constanta a dat startul concertelor ce vor umple serile multora pana pe data de 7 iulie. Cine va intra pe scena azi, 5 iulie? Neversea 2019. Program pentru vineri, 5 iulie A treia editie a Neversea 2019 a dat startul distractiei ieri, 4 iulie. Festivalul are .

VIDEO. Neversea 2019

Festivalul Neversea 2019 se desfasoara in perioada 4-7 iulie, la Constanta.

Cum a reactionat publicul de la Neversea cand a auzit melodia Noi suntem romani VIDEO

Participantii la festivalul Neversea au avut parte de o surpriza de proportii in timpul reprezentatiei unui dj american. Asta dupa ce DJ KSHMR a inclus in show-ul sau si melodia Noi suntem romani a.

Neversea 2019. Mesajul MAI pentru participantii Neversea: Bratara se primeste gratuit, dar se pune pe ambele maini

Ministerul de Interne a postat, joi seara, pe pagina de Facebook, un mesaj inedit adresat participantilor la festivalul Neversea care ar putea incalca legea.

Tot ce trebuie sa stii despre festivalul NEVERSEA 2019

Cea de a treia editie a festivalului Neversea va avea loc in intervalul 4-7 iunie, pe plaja Modern d.

Neversea 2019. Sute de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa prima noapte

Dupa prima noapte la festivalul Neversea, un numar de 216 adulti si 75 minori au avut nevoie de asistenta medicala la punctele de Prim Ajutor Medical si la Posturile Medicale Avansate pentru diverse afectiuni.

Neversea 2019: in a treia zi a festivalului peste 500 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Aproape 500 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in a treia zi a festivalului Neversea, organizat in perioada 4 - 7 iulie pe plaja Modern din Constanta, sapte dintre acestea fiind transportate la spital, a informat duminica Inspectoratul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )