Libnet.ro
UNICEF

14:15

Program Neversea 2019. Vineri, 5 iulie, intra in scena Vini Vici, Sean Paul, Afrojack

Playtech Playtech,
Program Neversea 2019. Vineri, 5 iulie, intra in scena Vini Vici, Sean Paul, Afrojack

Nebunia de la Neversea a inceput! Ieri, 4 iulie, Constanta a dat startul concertelor ce vor umple serile multora pana pe data de 7 iulie. Cine va intra pe scena azi, 5 iulie? Neversea 2019. Program pentru vineri, 5 iulie A treia editie a Neversea 2019 a dat startul distractiei ieri, 4 iulie. Festivalul are . continuă pe Playtech

Live Stream Online Neversea 2019. Intra si vezi Video cu festivalul. Ce se intampla acum, in direct

Festivalul Neversea 2019 isi asteapta in continuare petrecaretii la malul marii. Cei care nu au mai apucat bilete pot urmari imagini live stream online de la Neversea pe contul oficial de Youtube al festivalului, dar si pe pagina de Facebook. Petrecerea continua pana luni dimineata. Live Stream Online Neversea 2019 Festivalul a inceput joi, 4 .

VIDEO. Neversea 2019

Festivalul Neversea 2019 se desfasoara in perioada 4-7 iulie, la Constanta.

VIDEO Imnul oficial al Festivalului NEVERSEA 2019. A fost compus special de DJ-ul Mike Perry

Acrobati care vor dansa deasupra publicului, parade ale unor creaturi fabuloase, spectacole aviatice si multe alte surprize ii asteapta pe cei care vor participa la NEVERSEA 2019.

NEVERSEA 2019. Restrictii de circulatie in zona peninsulara a Constantei

Primaria Constanta anunta instituirea unor restrictii de circulatie valabile de joi, 4 iulie, pana luni, 8 iulie. in acest interval se va desfasura Festivalul Neversea.

Neversea 2019. Mesajul MAI pentru participantii Neversea: Bratara se primeste gratuit, dar se pune pe ambele maini

Ministerul de Interne a postat, joi seara, pe pagina de Facebook, un mesaj inedit adresat participantilor la festivalul Neversea care ar putea incalca legea.

Tot ce trebuie sa stii despre festivalul NEVERSEA 2019

Cea de a treia editie a festivalului Neversea va avea loc in intervalul 4-7 iunie, pe plaja Modern d.

Neversea 2019. Surpriza Jandarmeriei Romana pentru festivalul de la malul marii

Silva, cainele in varsta de sapte ani al Jandarmeriei Romane si-a exprimat entuziasmul, pe Facebook, legat de o noua editie a festivalului Neversea. Silva sustine ca nu a ratat nicio editie Neversea in cei sapte ani de viata. De asemenea, catelusa a transmis ca poate mirosi de la distanta un vibe bun si ca este dispusa sa faca ore suplimentare.

Neversea 2019. Circa 300 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Aproximativ 300 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala in prima noapte a festivalului Neversea, din Constanta. Cei mai multi participanti au cerut ajutor medical pentru insolatie, zgarieturi sau dupa ce au lesinat. Sase persoane au fost transportate la spital pentru investigatii amanuntite, conform ISU Constanta.

Neversea 2019. Sute de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa prima noapte

Dupa prima noapte la festivalul Neversea, un numar de 216 adulti si 75 minori au avut nevoie de asistenta medicala la punctele de Prim Ajutor Medical si la Posturile Medicale Avansate pentru diverse afectiuni.

incepe NEVERSEA 2019, cel mai mare festival pe plaja din Europa. Programul primei zile

Din cauza caniculei, in fiecare zi de festival concertele vor incepe de la ora 14. Peste 200 de artisti romani si straini vor urca pe cele 5 scene mari si 4 insule de muzica amenajate pe nisip.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )