Libnet.ro
UNICEF

12:15

Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Ce se intampla, de fapt, in televiziunea platita de toti romanii

Playtech Playtech,
Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Ce se intampla, de fapt, in televiziunea platita de toti romanii

E furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Adelin Petrisor a vorbit deschis despre problemele cu care se confrunta si el in aceasta perioada, din cauza unui program haotic al serviciului sau. Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei Adelin Petrisor a spus ce se intampla in Televiziunea publica, locul in care exista . continuă pe Playtech

Maratonul International Bucuresti, programat in acest weekend, a fost anulat din cauza pandemiei

A 13-a editie a Maratonului Bucuresti, programat sa se desfasoare sambata si duminica, a fost anulat din cauza exploziei deimbolnaviri cu Covid-19. La evenimentul sportiv urmau sa partcipe,.

Avertismentul Bancii Mondiale: 150 de milioane de oameni ar putea ajunge in saracie extrema din cauza pandemiei

Banca Mondiala a avertizat ca numarul oamenilor aflati in saracie extrema ar putea ajunge la o cifra aproape dubla, de la 60 de milioane la un numar intre 88 si 115 milioane, din cauza pandemiei si a recesiunii economice provocate de aceasta. Banca Mondiala mai explica ca un trai cu mai putin de 1,90 dolari pe zi reprezinta saracia extrema.

Barcelona pierde aproape 100 milioane de euro din cauza pandemiei

Anul 2020 este unul in pierdere din punct de vedere financiar pentru un club precum gigantul FC Barcelona.

BANCA MONDIALA: Dupa 22 de ani de scadere, saracia extrema va creste din cauza pandemiei

Saracia extrema va creste anul acesta pentru prima data in peste doua decenii, spune Banca Mondiala, potrivit careia pandemia de COVID-19 va face ca 115 milioane de oameni sa se incadreze in aceasta categorie pana la finalul anului, conform Hotnews. ro.

Prin ce trece fiica Adinei Buzatu, din cauza covid-19. Stilista vedetelor a rupt tacerea

Adina Buzatu si fiica sa, Sara, au devenit victime ale masurilor europene de carantina Covid 19. Prin ce trece fiica Adinei Buzatu, din cauza covid-19 Sara, fiica Adinei Buzatu, si-a aniversat ziua de nastere intr-un mod cu totul atipic. Aflata la studii in Marea Britanie, unde urmeaza un master, fiica stilistei s-a vazut nevoita sa-si .

Caz socant la Maramures. Un barbat si-a injunghiat fratele mai mic din cauza unui loc de parcare

Scene rupte din filmele de groaza au avut loc in judetul Maramures. Un barbat in varsta de 33 de ani si-a injunghiat fratele mai mic din cauza unui loc de parcare. in urma teribilului incident, victima a.

Germania a adaugat Romania pe lista regiunilor riscante din cauza infectiei cu Covid-19

Romania, Georgia, Iordania si Tunisia sunt tarile adaugatede Germaniape lista regiunilor riscante din cauza infectiei cu Covid-19. De asemenea, cei care se intorcdin aceste tari.

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. in mai multe judete se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, iar masca devine obligatorie in zona scolilor. in Suceava, la slujbele religioase de la bisericile din judet vor putea participa doar localnicii. Noi restrictii in Capitala: Se inchid barurile, cluburile, discotecile, salile de jocuri de noroc. Masca, obligatorie in jurul scolilor pe o raza de 50 de metri Restrictii si in 13 localitati din jurul Capitalei: Se inchid restaurantele, cafenelele, cluburile.

Polonia impune Gazprom o amenda de peste 7,6 miliarde de dolari din cauza Nord Stream 2

Autoritatea pentru Concurenta din Polonia UOKiK) a anuntat miercuri ca a amendat grupul rus Gazprom cu 29 miliarde zloti zloti 7,61 miliarde de dolari), din cauza ca a construit gazoductul Nord Stream 2 fara aprobarea UOKiK, conform Agerpres.

Blue Air anunta modificari in orarele de zbor, din cauza restrictiilor provocate de pandemie. Pasagerii care au bilete rezervate sunt cei mai afectati

Reprezentantii companieiaeriane Blue Air au anuntat ca vor exista modificari in programul de zbor, din cauza noilor restrictii de circulatie impuse de statele din Europa, in contextul in care numarul de pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )