Libnet.ro
UNICEF

18:30

MARCEL BOLOS: Fonduri europene de doua miliarde de euro ar trebui sa intre in economie, in urmatoarele 6 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL BOLOS: Fonduri europene de doua miliarde de euro ar trebui sa intre in economie, in urmatoarele 6 luni

Fonduri europene de pana la doua miliarde de euro ar trebui sa intre in economia Romaniei in urmatoarele sase luni, a afirmat, marti, intr-o dezbatere de specialitate, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Bode: Proiectele de infrastructura feroviara inregistreaza mari intarzieri. Romania a pierdut fonduri europene de 320 de milioane de euro din cauza blocajelor in instanta

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marti, ca Romania a pierdut, pana la sfarsitul anului trecut, fonduri europene nerambursabile de 320 de milioane de euro alocate prin programul Connecting.

CORONAVIRUS |Romania va deconta, din fonduri europene, banii pentru testele RT-PCR. Ar urma sa primeasca 200 de milioane de euro

Ministerul Sanatatii a anuntat ca Romania va recupera din fonduri europene banii cheltuiti pe testele RT-PCR efectuate la nivel national pentru identificarea infectiilor cu coronavirus. Ministerul a depus spre.

Gabriela Firea: Un banal aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Probabil ca se incearca sa ajungem in colaps (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca un simplu aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Am cheltuit pana acum 15 milioane de.

MINISTERUL SANATATII: Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR efectuate la nivel national in vederea identificarii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2, in cadrul Programului national de supraveghere si control al bolilor transmisibile prioritare, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii MS), conform Agerpres.

15,7 milioane euro pentru cercetare clinica EU-RESPONSE

Comisia Europeana a aprobat alocarea sumei de 15,7 milioane euro, parte din angajamentul in valoare .

IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2020 Participantii la Pilonul II au virat in cele sapte fonduri 4,42 miliarde de lei

Participantii la sistemul de pensii private obligatoriu Pilon II au virat, in primele sase luni din an, in cele sapte fonduri de investitii, suma de 4,42 miliarde de lei, se arata in cel mai recent raport privind sistemul de pensii private publicat vineri de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Contributia salariatilor la fondurile Pilon II este de 3,75% din salariul brut lunar.

Proiectul noii statii de metrou de pe Soseaua Berceni intra in line dreapta. Finantarea va fi asigurata din fonduri europene

Dupa ce Ministerul Fondurilor Europene a aprobat cererea de finantare privind construirea statiei de metrou de pe Soseaua Berceni, care va face legatura zonei de sud a Bucurestiului cu nordul si centrul Capitalei, prin prisma investitiilor facute in ultimii 4 ani, aceasta zona are toate sansele sa devina noul hub de business al Capitalei si sa genereze mii de locuri de munca bine platite, transmite Primaria Sectorului 4, intr-un comunicat.

Gabriela Firea: Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toata tara sta in pixul unei doamne

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit depsre problemele care tin in loc fondurile europene oferite in contextul pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea sustine ca toata tara este in pixul unei doamne de la DSP.

imprumuturi de 100 miliarde Euro pentru statele UE - instrumentul SURE a fost activat

Statele membre UE, inclusiv Romania, vor beneficia de imprumuturi in valoare totala de pana la 100 de miliarde de euro, in conditii avantajoase, prin instrumentul SURE, pentru plata somajului tehnic al angajatilor si PFA-urilor, precum si alte scheme de sprijin al job-urilor din economie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )