Libnet.ro
UNICEF

16:00

15,7 milioane euro pentru cercetare clinica EU-RESPONSE

România Liberă România Liberă,
15,7 milioane euro pentru cercetare clinica EU-RESPONSE

Comisia Europeana a aprobat alocarea sumei de 15,7 milioane euro, parte din angajamentul in valoare . continuă pe România Liberă

Noi finantari de 500.000-2,5 milioane euro pentru startup-uri IT europene, de la investitori in Revolut, Delivery Hero, Brainly

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cate 500. 000-2,5 milioane de euro printr-un fond de investitii lansat, marti, de Point Nine Capital, firma de investitii care a mai acordat finantari unor startup-uri de succes, ca Revolut, Delivery Hero, Brainly sau DocPlanner.

Raluca Turcan anunta o schema de decontare de 10 milioane de euro pentru masti si dezinfectanti in universitati

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va lansa o schema de decontare pentru universitati de 10 milioane euro pentru achizitia de masti si dezinfectanti.

Peste 88 milioane euro pentru startup-uri europene, printr-un fond de investitii care a finantat si antreprenori romani

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii lansat, luni, la Londra, de catre o firma de venture capital care a finantat si antreprenori romani.

CE participa la mecanismul COVAX care asigura vaccinuri impotriva COVID-19 si anunta o contributie de 400 milioane euro

Comisia Europeana a confirmat, recent, participarea sa la mecanismul COVAX pentru asigurarea unui acces echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19, la preturi accesibile, in urma exprimarii interesului ei la 31 august si a anuntarii unei contributii in valoare de 400 de milioane euro, conform unui comunicat de presa al institutiei, relateaza news. ro.

Un nou proiect grandios al Asociatiei Daruieste Viata. Spital de copii, renovat cu doua milioane de euro din donatii

Clinica de Hemato-Oncologie si Oncologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara a fost renovata complet cu bani din donatii si sponsorizari. Asociatia Daruieste Viata a investit doua milioane de euro pentru a crea conditii de tratament la standarde europene pentru copiii bolnavi de cancer de sange.

Compania Iliad a lansat o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului de telecomunicatii Play

Compania franceza Iliad a lansat luni o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului polonez de telecomunicatii Play, achizitie care ar transforma-o in al saselea mare operator de telefonie mobila din Europa, transmite Reuters si News. ro.

Miliardul de euro pentru IMM, PFA, ONG: Peste 22.000 de potentiali aplicanti s-au inregistrat in platforma online

Un numar de 22. 100 de potentiali aplicanti s-au inregistrat cu user si parola, in aproape o saptamana, in platforma online pentru a putea solicita ulterior ajutoarele de stat in valoare totala de 1 miliard de euro pentru firmele mici si mijlocii IMM), persoanele fizice autorizate PFA), organizatiile neguvernamentale ONG) si cabinetele medicale individuale implicate in lupta anti-COVID-19, conform datelor oficiale de la Ministerul Economiei.

Se dau intre 1.000 si 3.000 de euro pentru romani. Ce persoane cu probleme de sanatate vor primi banii

In sfarsit, o veste buna pentru persoanele cu aceste probleme de sanatate! Se dau de la stat intre 1. 000 si 3. 000 de euro pentru romani. Se dau bani pentru acesti romani Deputatul PSD Corneliu Buicu a propus un proiect de lege prin care sa ajute persoanele cu handicap vizual sa-si poata cumpara aparate care sa .

VIDEO Cum arata Clinica de Hemato-Oncologie de la Spitalul de Copii din Timisoara, renovata si modernizata de Asociatia Daruieste Viata cu 2 milioane de euro FOTOGALERIE

Clinica de Oncologie si Hemato-Oncologie Pediatrica de la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara, unde a avut loc primul transplant de celule stem la copii din Romania, a fost renovata, recompartimentata si modernizata complet de Asociatia Daruieste Viata, in urma unei investitii de aproximativ 2 milioane de euro, bani proveniti exclusiv din donatii si sponsorizari. Clinica din Timisoara este un reper pentru hemato-oncologia pediatrica, fiind locul in care s-a realizat, in 2001, primul transplant de celule stem la un copil din Romania. Unitatea medicala, fondata de Prof. Dr. Margit Serban cu donatii din partea unor ONG-uri externe, are anual aproximativ 1. 000 de copii internati si o medie de 20-25 de transplanturi.

Senatul a marit la 150 de milioane euro fondul pentru cumpararea de laptopuri si tablete in scoli

Senatul a modificat o Ordonanta de Urgenta a Guvernului Orban, marind la 150 de milioane de lei fond.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )