Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marcel Ciolacu: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete. Sunt deja 7 spitale care au ars in ultimele luni

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete. Sunt deja 7 spitale care au ars in ultimele luni

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, le-a transmis condoleante familiilor pacientilor care si-au pierdut viata in incendiul izbucnit vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals di. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete

Marcel Ciolacu a transmis condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul de la Institutul Matei Bals din capitala si a acuzat guvernul ca nu a facut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete, intr-o postare de Facebook.

Incendiul de la Matei Bals. Ciolacu: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri, ca este socant, sfasietor si revoltator sa vedem ca dincolo de impartirea functiilor, pasarea continua a responsabilitatii si lupta politica, acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete. Acesta afirma ca sunt sapte spitale unde s-au inregistrat incendii in ultimele luni si, totusi, nu s-a facut nimic concret.

INCENDIU LA INSTITUTUL MATEI BALS: Cinci persoane au murit carbonizate

ACTUALIZARE - AUR solicita demisia de urgenta a celor responsabili de tragedia de la Institutul and Matei Bals and --- *ACTUALIZARE - Mai multe ambasade transmit condoleante familiilor celor care au murit in incendiul de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DACIAN CIOLOS: Trebuie asumata situatia ca atare si reformat sistemul fara mila --- *ACTUALIZARE - KLAUS IOHANNIS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau --- *ACTUALIZARE - KELEMEN HUNOR: Este nevoie de o ancheta si interventie rapida si decisiva --- *ACTUALIZARE - STS: Au fost 10 apeluri la 112, primul la 5:04 --- *ACTUALIZARE - PATRIARHUL DANIEL: Ne rugam lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati si pentru insanatosirea grabnica a celor raniti --- *ACTUALIZARE - Majoritatea pacientilor transferati la diferite spitale sunt in stare stabila, dar pe oxigen --- *ACTUALIZARE - Fiica uneia dintre pacientele de la Institutul Matei Bals a afirmat ca i-a dus mamei sale o aeroterma miercurea trecuta --- *ACTUALIZARE - MARCEL CIOLACU: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete --- *ACTUALIZARE - Nicusor Dan anunta ca Spitalul Victor Babes poate prelua 220 de pacienti de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DAN BARNA: Nu stim inca cu certitudine ce a dus la incendiu --- *ACTUALIZARE - CATALIN DRULA: Infrastructura de sanatate din subordinea Transporturilor este gata sa ofere sprijin oricand este nevoie --- *ACTUALIZARE - A fost confirmat inca un deces --- *ACTUALIZARE - FLORIN CiTU: Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida --- *ACTUALIZARE - VLAD VOICULESCU: Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo --- *ACTUALIZARE - BEATRICE MAHLER: Patru pacienti, doi dintre ei fiind in stare severa au fost adusi la Institutul &171;Marius Nasta &187; --- *ACTUALIZARE - ANCA DRAGU: Asemena tragedii nu pot si nu vor ramane fara urmari --- *ACTUALIZARE - TRAIAN BERBECEANU: Cand s-a declansat incendiul, instalatia electrica si de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis merge la Institutul Matei Bals --- *ACTUALIZARE - STREINU CERCEL: O pacienta a suferit arsuri ale tractului respirator superior --- *ACTUALIZARE - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in urma incendiului. --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat: Din informatiile pe care le avem, nu mai sunt pacienti cu arsuri --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat a precizat ca apelul la 112 a venit la ora 5 dimineata.

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a facut prapad financiar. E dezastru pe linie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca datele executiei bugetare a dreptei pe anul 2020 arata dezastru pe linie, iar actuala coalitie de guvernare merge pe aceeasi directie si in anul 2021.

Marcel Ciolacu: Vom depune o motiune clara contra ministrului Sanatatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca in acest moment asistam la o anomalie pentru ca Guvernul nu face nimic, nu isi asuma nicio responsabilitate. Mai mult, social democratii spun ca vor depune o motiune clara contra ministrului Sanatatii, care a contestat recent datele oficiale privind rata de incidenta a infectarii cu virusulul SARS-COv-2 raportate de Grupul de Comunicare Strategica aflat in subordinea sa.

Marcel Ciolacu, dupa prezentarea bugetului alternativ: Demontam minciuna Guvernului. Le aratam ca se poate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a prezentat, miercuri, o propunere de buget alternativ construit de social democrati. Prezentarea acestei alternative are ca scop demontarea minciunilor din actualul Guvern care a propus masuri de austeritate, taieri de pensii, salarii si disponibilizari.

Marcel Ciolacu: Executia bugetara a dreptei pe 2020 = dezastru pe linie

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca executia bugetara a dreptei pe 2020 este un dezastru pe linie si ca incompetentii care ingroapa Romania au facut publice datele prapadului financiar pe.

MARCEL CIOLACU: Executia bugetara a dreptei pe 2020, dezastru pe linie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, critica intr-un mesaj pe Facebook executia bugetara a Guvernului pentru anul 2020. Dezastru pe line, sustine liderul PSD.

MARCEL CIOLACU: Vom veni in Parlament cu amendamente la bugetul de stat

Parlamentarii PSD vor veni in Parlament cu propuneri la proiectul legii bugetului pe anul 2021, a declarat astazi liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, care a amintit ca miercuri va prezenta propunerea de buget alternativ pentru Romania.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere demisia ministrului Sanatatii: Obligatoriu gest de asumare a raspunderii pentru tragediea de la Matei Bals

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pentru incendiu tragic de la Instiutul Matei Bals. Acesta a precizat ca demisia ministrului Sanatatii este un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )