Libnet.ro
UNICEF

05:00

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere demisia ministrului Sanatatii: Obligatoriu gest de asumare a raspunderii pentru tragediea de la Matei Bals

B1 B1,
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere demisia ministrului Sanatatii: Obligatoriu gest de asumare a raspunderii pentru tragediea de la Matei Bals

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pentru incendiu tragic de la Instiutul Matei Bals. Acesta a precizat ca demisia ministrului Sanatatii este un. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Vom depune o motiune clara contra ministrului Sanatatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca in acest moment asistam la o anomalie pentru ca Guvernul nu face nimic, nu isi asuma nicio responsabilitate. Mai mult, social democratii spun ca vor depune o motiune clara contra ministrului Sanatatii, care a contestat recent datele oficiale privind rata de incidenta a infectarii cu virusulul SARS-COv-2 raportate de Grupul de Comunicare Strategica aflat in subordinea sa.

Un deputat PNL ii cere socoteala ministrului Sanatatii (USR PLUS) pentru neregulile de la vaccinare

Deputatul PNL Florin Roman ii cere explicatii ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR PLUS) pen.

Liderii PSD cer demisia ministrului Sanatatii: O guvernare criminala se spala iar pe maini de moartea unor pacienti. Cate spitale trebuie sa arda?

Liderii social-democrati, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea, au cerut, vineri, demisia responsabililor din sistemul de sanatate, in frunte cu ministrul Sanatatii, in contextul incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala. Membrii PSD acuza actuala guvernare de faptul ca a avut toate resursele necesare pentru a se asigura ca astfel de incidente nu se vor mai intampla, insa nimic nu a fost concretizat.

PSD va depune motiune contra ministrului Sanatatii, pe motiv ca nu se mai face testare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca partidul sau va depune o motiune simpla contra ministrului.

MARCEL CIOLACU: Executia bugetara a dreptei pe 2020, dezastru pe linie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, critica intr-un mesaj pe Facebook executia bugetara a Guvernului pentru anul 2020. Dezastru pe line, sustine liderul PSD.

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii si va chema la audieri responsabilii campaniei de vaccinare

Partidul Social Democrat va depune o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, odata cu reluarea activitatii parlamentare, iar responsabilii campaniei de vaccinare anti-COVID vor fi chemati la audieri, a anuntat marti seara liderul acestei formatiuni, Marcel Ciolacu. Totodata, presedintele PSD spune ca premierul Florin Citu ar trebui sa isi dea demisia daca pana in luna septembrie noi nu avem vaccinati 10,4 milioane de romani.

Ciolacu ii cere demisia lui Voiculescu

Demisia ministrului Sanatatii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a raspunderii pentru tr.

Marcel Ciolacu: Avem in fata numai austeritate, taieri de pensii, salarii, venituri si disponibilizari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a vorbit marti despre concluziile la care au condus discutiile cu mai multi lideri sindicali, printre care si presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin si Vasile Marica, presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici Sed Lex, pe marginea bugetului pentru 2021.

Marcel Ciolacu, dupa prezentarea bugetului alternativ: Demontam minciuna Guvernului. Le aratam ca se poate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a prezentat, miercuri, o propunere de buget alternativ construit de social democrati. Prezentarea acestei alternative are ca scop demontarea minciunilor din actualul Guvern care a propus masuri de austeritate, taieri de pensii, salarii si disponibilizari.

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a facut prapad financiar. E dezastru pe linie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca datele executiei bugetare a dreptei pe anul 2020 arata dezastru pe linie, iar actuala coalitie de guvernare merge pe aceeasi directie si in anul 2021.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )