Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marcel Ciolacu il acuza pe Citu ca se foloseste de victimele de la Matei Bals pentru a justifica austeritatea bugetara pentru 2021

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu il acuza pe Citu ca se foloseste de victimele de la Matei Bals pentru a justifica austeritatea bugetara pentru 2021

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, luni, un mesaj prin care il acuza pe premierul Florin Citu de cinism. Social-democratul sustine ca prim-ministrul se foloseste de incendiul de la Matei Bals pentru a justifica deficitul bugetar pentru anul 2021 . continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: STOP acestui film de groaza: Voiculescu, demisia!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a lansat un mesaj dur la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu caruia ii solicita sa isi dea demisia dupa tragedia de la Matei Bals, in urma careia au murit opt persoane, pentru a opri acest film de groaza.

Citu, despre incendiul de la Matei Bals: Metehnele sistemului de sanatate si-au facut simtita prezenta. Iesiti din birou si faceti-va treaba, altfel plecati acasa!

Prim-ministrul Florin Citu a declarat vineri caincendiul de la Institutul Matei Bals din Capitala este rezultatul lipsei de investitii si al modului in care se fac controalele. Premierul a transmis si un avertisment dur angajatilor din administratie si din Ministerul Sanatatii: Faceti-va treaba, altfel plecati acasa!, a spus Citu.

Premierul Florin Citu, vizita la Institutul Matei Bals. Va promit: vinovatii vor suporta consecintele, indiferent de functia pe care o au

Premierul Florin Citu a facut sambata o vizita la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, pentru a se asigura ca nu le lipseste nimic celor care cerceteaza cauza incendiului si ca nu va exista pauza in aceasta ancheta.

Premierul Citu, in vizita discreta la Matei Bals: Avem nevoie de adevar cat mai repede Vinovatii vor suporta consecintele, indiferent de functie

Premierul Florin Citu a mers sambata la Institutul Matei Bals, unde vineri a avut loc un incendiu in urma caruia sase pacienti au murit, seful guvernului sustinand ca adevarul trebuie aflat cat mai repede, iar vinovatii vor fi pedepsiti. Vizita a fost anuntata pe Facebook, insa dupa ce aceasta a avut loc.

Marcel Ciolacu: Citule, esti mitoman! Mai rau, esti si inuman!

Marcel Ciolacu il acuza pe premierul Florin Citu ca minte o tara intreaga ca in spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii si sporuri! Te-ai folosit, meschin si calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticalosie patentata de Basescu, acum un deceniu: sa asmuti categorii de romani impotriva altora, scrie Marcel Ciolacu pe o retea sociala.

Florin Citu, mesaj de ultima ora dupa incendiul de la Matei Bals: Reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida

Premierul Florin Citu a transmis, in aceasta dimineata, un mesaj pe o retea sociala cu privire la incendiul produs la Institutul Matei Bals din Capitala.

FLORIN CITU, DUPA INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Ma intereseaza mai mult sa vad ce s-a implementat dupa tragedia de la Piatra Neamt

Premierul Florin Citu a declarat luni, referindu-se la incendiul de la Institutul Matei Bals si la masurile anti-incendiu luate in spitale, ca il intereseaza mai mult sa vada ce s-a implementat dupa tragedia de la Spitalul Piatra Neamt.

CITU, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Va promit: vinovatii vor suporta consecintele, indiferent de functia pe care o au

Premierul Florin Citu a facut sambata o vizita la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, pentru a se asigura ca nu le lipseste nimic celor care cerceteaza cauza incendiului si ca nu va exista pauza in aceasta ancheta. Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist.

Adina Anghelescu: Victimele de la Matei Bals au fost scoase din incendiu de un politist care se trata de COVID-19

Jurnalista de investigatii Adina Anghelescu a dezvaluit in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, moderata de Radu Tudor la Antena 3, date de ultima ora despre incendiul produs la Matei Bals. Un pacient politist de la serviciul de investigatii criminale a ajutat cadrele medicale sa evacueze 97 de pacienti, inainte ca dezastrul sa ia amploare.

Florin Citu, in vizita la Institutul Matei Bals, dupa incendiul tragic: Avem nevoie de adevar cat mai repede

Premierul Florin Citu a mers, astazi, la Institutul Matei Bals din Bucuresti, la o zi dupa incendiul tragic in urma caruia sase oameni bolnavi de COVID-19 si-au pierdut viata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )