Libnet.ro
UNICEF

19:45

Marcel Ciolacu: STOP acestui film de groaza: Voiculescu, demisia!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: STOP acestui film de groaza: Voiculescu, demisia!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a lansat un mesaj dur la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu caruia ii solicita sa isi dea demisia dupa tragedia de la Matei Bals, in urma careia au murit opt persoane, pentru a opri acest film de groaza. continuă pe Antena3

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere demisia ministrului Sanatatii: Obligatoriu gest de asumare a raspunderii pentru tragediea de la Matei Bals

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pentru incendiu tragic de la Instiutul Matei Bals. Acesta a precizat ca demisia ministrului Sanatatii este un.

Marcel Ciolacu: PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Partidul Social Democrat va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, a reiterat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii. PSD va depune saptamana.

Marcel Ciolacu: Citule, esti mitoman! Mai rau, esti si inuman!

Marcel Ciolacu il acuza pe premierul Florin Citu ca minte o tara intreaga ca in spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii si sporuri! Te-ai folosit, meschin si calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticalosie patentata de Basescu, acum un deceniu: sa asmuti categorii de romani impotriva altora, scrie Marcel Ciolacu pe o retea sociala.

MARCEL CIOLACU: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete

Marcel Ciolacu a transmis condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul de la Institutul Matei Bals din capitala si a acuzat guvernul ca nu a facut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete, intr-o postare de Facebook.

Marcel Ciolacu il acuza pe Citu ca se foloseste de victimele de la Matei Bals pentru a justifica austeritatea bugetara pentru 2021

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, luni, un mesaj prin care il acuza pe premierul Florin Citu de cinism. Social-democratul sustine ca prim-ministrul se foloseste de incendiul de la Matei Bals pentru a justifica deficitul bugetar pentru anul 2021 .

Marcel Ciolacu il critica dur pe Florin Citu, intr-o postare pe Facebook

Marcel Ciolacu a afirmat ca Florin Citu, atunci cand era ministru de Finante a taiat investitiile in spitale pana la 2,5%, iar totalul cheltuielilor cu personalul din snatate, salarii si sporuri, a fost sub 9%. Sa te folosesti de mortii de la Matei Bals pentru a-ti argumenta austeritatea ne arata, Citule, ca esti expresia cinismului pe care aceasta putere le-o arata romanilor, zi de zi, i-a transmis liderul PSD actualului premier.

Marcel Ciolacu: De fiecare data cand PSD a condus Guvernul, Romania a avut crestere economica. La guvernarile de dreapta vedem opusul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca realizarea unui buget de stat orientat catre oameni, cu mariri de pensii si salarii, tine de pricepere unui partid, acuzand PNL si Guvernul Citu ca pregateste un buget al austeritatii.

Marcel Ciolacu, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: O guvernare criminala se spala iar pe maini

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat Guvernul PNL, printr-o postare pe Facebook, ca se spala iar pe maini de moartea unor pacienti.

Marcel Ciolacu: Sapte spitale au ars in ultimele luni! Vom continua sa numaram mortii

Sunt sapte spitale care au ars in ultimele luni, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu. El afirma ca vom continua sa numaram mortii pana cand autoritatile nu vor intelege ca trebuie sa isi asume responsabilitatea si sa se ridice la inaltimea functiilor pe care le ocupa.

Marcel Ciolacu: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete. Sunt deja 7 spitale care au ars in ultimele luni

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, le-a transmis condoleante familiilor pacientilor care si-au pierdut viata in incendiul izbucnit vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals di.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )