Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci motive pentru care nu a cazut Guvernul Orban. Si unul suplimentar

Adevărul Adevărul,
Cinci motive pentru care nu a cazut Guvernul Orban. Si unul suplimentar

Motiunea de cenzura impotriva guvernului liberal a ramas un act ratat, o infrangere tehnica, din lipsa de cvorum pentru PSD. Politic, spectacolul a fost gandit pentru congresul social-democratilor, dar odata indeplinit scopul, alegerea lui Marcel Ciolacu in fruntea partidului, motiunea devenise un lest de care social-democratii aveau nevoie sa se debaraseze cu pierderi cat mai mici de imagine. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Cate voturi a strans PSD pentru motiunea de cenzura. Guvernul Orban atarna de un fir de ata; Membru al clanului Pian, numit in conducerea uneia dintre cele mai respectate institutii de stat din Romania

Vecinii de pe lac. Familia primarului Fagadau, proprietara in mijlocul prietenilor lui Mazare, Strutinsky si Constantinescu. 7,6 hectare de pe malul Lacului Siutghiol. Jurnalistul Sebastian Oancea, de la Realitatea Plus, a fost batut de agentii de la Sectia 10 de politie, in centrul vechi al Capitalei, incatusat si dus la sectie.

Surse: PSD are suficiente voturi pentru a tranti Guvernul Orban, dar motiunea pica

PSD si partenerii din Parlament ALDE, ProRomania si PPUSL) strang in acest moment 234 de voturi, cu unul peste limita majoritatii. Plus inca cinci voturi cel putin) de la deputatii minoritatilor nationale fideli PSD. insa, in ciuda aritmeticii parlamentare, motiunea nu va trece, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul.

Cate voturi a strans PSD pentru motiunea de cenzura. Guvernul Orban atarna de un fir de ata

PSD - impreuna cu satelitii ALDE, ProRomania si PPUSL - numara 232 de voturi, cu unul singur sub limita majoritatii. in cazul in care nimeni din tabara PSD nu va trada, votul care va inclina decisiv balanta ar putea veni de la minoritatile nationale sau de la parlamentarii neafiliati. Pe de alta parte, surse politice sustin pentru Adevarul ca PNL negociaza cu mai multi parlamentari PSD salvarea Guvernului Orban.

Motiunea de cenzura a PSD, esec total. Guvernul Orban ramane. Ce s-a intamplat, de fapt

Astazi ar fi trebuit sa fie o zi cu o victorie clara pentru semnatarii Motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar lucrurile au luat un traseu neasteptat pentru toti cei implicati in acest demers politic. Motiunea de cenzura a PSD, esec total, Guvernul Orban ramane Pentru a se putea dezbate Motiunea de cenzura, depusa de .

Liderul deputatilor UDMR: Guvernul Orban se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi afirma, la RFI, ca daca Executivul pica la motiunea de cenzura, se poate ajunge la un vid decizional. El acuza pe de alta parte Guvernul Orban ca se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%. Parlamentarul precizeaza ca UDMR va decide luni la ora 12 cum va vota motiunea de cenzura, iar decizia va fi anuntata la ora 14, cand incepe sedinta Parlamentului.

Korodi: Daca Guvernul Orban pica la motiunea de cenzura, putem ajunge la un vid decizional

Daca Executivul pica la motiunea de cenzura, se poate ajunge la un vid decizional, spune la RFI deputatul UDMR Attila Korodi. El acuza pe de alta parte Guvernul Orban ca se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%.

Alexandru Petrescu (PSD): Guvernul Orban incalca dreptul fundamental la educatie

Alexandru Petrescu PSD), fost ministru al Economiei, acuza Guvernul Orban, intr-o postare pe Facebook, ca incalca dreptul fundamental la educatie a copiilor din Romania prin excluziune digitala.

CORNELIU STEFAN, DEPUTATUL PSD DAMBOVITA: Guvernul Orban va pleca pe 31 august

Deputatul PSD Dambovita Corneliu Stefan a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca Guvernul Orban va pleca prin motiunea de cenzura, iar social-democratii vor propune un guvern competent, de specialisti.

Dinamo a oficializat cel mai tare transfer de la venirea investitorilor spanioli! E jucatorul pentru care a insistat Cosmin Contra

Fanii lui Dinamo au din ce in ce mai multe motive de bucurie dupa ce echipa a fost preluata de investitorii spanioli. Aducerea lui Cosmin Contra la echipa a fost aplaudata, in ciuda faptului ca Multescu a fost si el foarte apreciat. Dar de la noul antrenor se asteapta sa insiste pentru realizarea de noi .

Guvernul Orban nu a fost demis

Parlamentarii nu mai voteaza motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului condus de Ludovic Orban, pentru ca nu este cvorum.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )