Libnet.ro
UNICEF

08:00

Marcel Ciolacu, anunt curcial cu privire la privatizarea Sanatatii: Voi face tot ce imi sta in putere pentru a opri ordonanta mortii

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, anunt curcial cu privire la privatizarea Sanatatii: Voi face tot ce imi sta in putere pentru a opri ordonanta mortii

Marcel Ciolacu a anuntat ca va face tot ce ii sta in putere pentru a opri ordonanta mortii, referindu-se la problema privind privatizarea sanatatii. Liderul PSD a facut anuntul pe Facebook. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, anunt crucial cu privire la privatizarea Sanatatii: Voi face tot ce imi sta in putere pentru a opri ordonanta mortii

Marcel Ciolacu a anuntat ca va face tot ce ii sta in putere pentru a opri ordonanta mortii, referindu-se la problema privind privatizarea sanatatii. Liderul PSD a facut anuntul pe Facebook.

Ion Iliescu, mort pentru PSD: declaratiile lui Marcel Ciolacu, absolut socante

Ai fi crezut ca legatura dintre Ion Iliescu si PSD este una intrinseca. Fostul presedinte a fost numit, la un moment dat, lider onorific al partidului, tocmai pentru ca cineva sa nu uite acest lucru. Se pare ca Marcel Ciolacu a facut-o. intr-un set de circumstante foarte ciudate, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a .

MARCEL CIOLACU: Organizatiile judetene isi decid singure aliantele pentru alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca pentru prima data, organizatiile judetene ale partidului vor avea libertatea de a decide cu ce alte formatiuni fac aliante pentru alegerile locale.

MARCEL CIOLACU: Luni vom fi prezenti la grupurile parlamentrare si nu vom participa la votul de investire a domnului Orban

Presedintele interimar al psd, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri seara, dupa Comitetul Executiv, ca parlamentarii formatiunii nu vor participa la votul pentru investirea Guvernului Orban II.

PSD: Avocatul Poporului da dreptate PSD. Privatizarea sanatatii facuta noaptea de PNL este extrem de nociva

Reprezentantii PSD sustin ca Avocatul Poporului da dreptate PSD, in ceea ce priveste OUG privind privatizarea sanatatii facuta noaptea de PNL, care este extrem de nociva. OUG Platesti ca sa traiesti adoptata de Guvernul Orban pentru prieteni afecteaza grav dreptul romanilor la servicii medicale si va distruge sistemul de sanatate, afirma ei.

Marcel Ciolacu, replica pentru Iohannis: Vrei sa te faci de ras si sa nu-ti votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD ca nu face majoritate in locul tau

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a spus lui Klaus Iohannis ca un guvern este propus pentru a trece in Parlament, nu pentru a fi picat intentionat. Ciolacu i-a mai transmis sefului statului sa nu acuze PSD ca nu face majoritate.

PSD: Avocatul Poporului considera ca privatizarea sanatatii facuta noaptea de PNL este extrem de nociva

Reprezentantii social democrati sustin ca Avocatul Poporului da dreptate PSD, in ceea ce priveste OUG privind privatizarea sanatatii facuta noaptea de PNL, care este extrem de nociva.

Marcel Ciolacu, raspuns pentru PNL si Iohannis: Premierul este desemnat sa guverneze, nu sa pice

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, le raspunde liberalilor, care au acuzat social-democratii, ca vor fi responsabili daca nu va fi cvorul la votul pentru Guvernul Orban II.

Marcel Ciolacu, despre situatia lui Ion Iliescu in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, din cate stie, Ion Iliescu nu este presedinte de onoare al partidului, mentionand ca acesta a reprezentat un simbol pentru PSD, pentru Romania si pentru democratie, dar s-a retras din viata publica.

Marcel Ciolacu: Nu cred ca vom avea alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, ca PSD este pregatit pentru orice timp de alegeri, dar ca personal nu crede ca vor avea loc alegeri anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )