Libnet.ro
UNICEF

16:30

PSD: Avocatul Poporului da dreptate PSD. Privatizarea sanatatii facuta noaptea de PNL este extrem de nociva

Adevărul Adevărul,
PSD: Avocatul Poporului da dreptate PSD. Privatizarea sanatatii facuta noaptea de PNL este extrem de nociva

Reprezentantii PSD sustin ca Avocatul Poporului da dreptate PSD, in ceea ce priveste OUG privind privatizarea sanatatii facuta noaptea de PNL, care este extrem de nociva. OUG Platesti ca sa traiesti adoptata de Guvernul Orban pentru prieteni afecteaza grav dreptul romanilor la servicii medicale si va distruge sistemul de sanatate, afirma ei. continuă pe Adevărul

PSD: Avocatul Poporului considera ca privatizarea sanatatii facuta noaptea de PNL este extrem de nociva

Reprezentantii social democrati sustin ca Avocatul Poporului da dreptate PSD, in ceea ce priveste OUG privind privatizarea sanatatii facuta noaptea de PNL, care este extrem de nociva.

Avocatul Poporului: Voi trimite la CCR Ordonanta privind legea sanatatii. O consider de o gravitate extrema

Renate Weber, Avocatul Poporului, a anuntat ca va trimite la CCR ordonanta referitoare la privatizarea sanatatii, data de Guvernul Orban inaintea ultimei sedinte dinaintea motiunii de cenzura, considerand-o de o gravitate extrema.

Ciolacu: Am sesizat Avocatul Poporului in legatura cu OUG data la miezul noptii de Guvernul Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca a sesizat Avocatul Poporului privind ordona.

Avocatul Poporului a atacat la CCR legea care acorda statut de autoritate publica profesorilor

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) referitor la legea initiata de senatorul PSD Serban Nicolae privind acordarea statutului de autoritate publica profesorilor.

Marcel Ciolacu, anunt curcial cu privire la privatizarea Sanatatii: Voi face tot ce imi sta in putere pentru a opri ordonanta mortii

Marcel Ciolacu a anuntat ca va face tot ce ii sta in putere pentru a opri ordonanta mortii, referindu-se la problema privind privatizarea sanatatii. Liderul PSD a facut anuntul pe Facebook.

Marcel Ciolacu, anunt crucial cu privire la privatizarea Sanatatii: Voi face tot ce imi sta in putere pentru a opri ordonanta mortii

Marcel Ciolacu a anuntat ca va face tot ce ii sta in putere pentru a opri ordonanta mortii, referindu-se la problema privind privatizarea sanatatii. Liderul PSD a facut anuntul pe Facebook.

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala Ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate

Avocatul Poporului a sesizat, vineri, Curtea Constitutionala, in privinta Ordonantei de Urgenta prin care este reglementat modul de organizare a alegerilor anticipate. Avocatul Poporului atrage.

Avocatul Poporului a sesizat CCR privind neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta privind sistemul sanitar

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala privind modificarile aduse sistemului sanitar prin OUG nr. 252020, despre care spune ca sunt in contradictie cu Constitutia si afecteaza grav dreptul la sanatate al cetatenilor romani. Avocatul Poporului sustine ca faptul ca initiatorul ordonantei a omis sa solicite si sa obtina avizul conform al Comisiei interministeriale pentru suport tehnic, desi era obligat legal sa il ceara, atrage neconstitutionalitatea intregului act normativ.

Avocatul Poporului contesta legea care da profesorilor statut de autoritate publica:Reprezinta afectarea grava a dreptului la aparare al elevilor!

Avocatul Poporului vine in apararea elevilor dupa ce in Senat s-a adoptat o lege da profesorilor statut de autoritate publica pe parcursul execitarii functiei. Avocatul Poporului a trimis luni, 17.

Avocatul poporului ataca la CCR OUG pe Sanatate

Avocatul Poporului, Renate Weber, ataca la CCR modificarile aduse sistemului sanitar prin O. nr.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )