Libnet.ro
UNICEF

09:00

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora. Cine va fi ministrul Educatiei in viitorul guvern PSD. Nume surpriza si la Finante sau Justitie

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora. Cine va fi ministrul Educatiei in viitorul guvern PSD. Nume surpriza si la Finante sau Justitie

Marcel Ciolacu a negat, luni, la Antena 3 ca ar viza postul de premier in viitorul guvern PSD. Liderul social-democrat a spus ca partidul sau pregateste o garnitura de ministri foarte bine pregatita pentru a face fata perioadei dificile prin care trece Romania. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Prefectul Capitalei a luat decizia

Prefectul Capitalei a luat decizia si a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla cu bucurestenii in perioada urmatoare. Veste de ultima ora! Se inchide sau nu Bucurestiul?! Traian Berbeceanu a raspuns la intrebarea care sta acum pe buzele tuturor bucurestenilor: intra sau nu in carantina Bucurestiul?! Prefectul Capitalei a explicat, la Europa .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia cazurilor de COVID-19 in Bucuresti. Seful DSU nu a adus vesti imbucuratoare pentru cetateni, insa s-a aratat increzator cu privire la o imbunatatire a bilantului zilnic de imbolnaviri. Potrivit acestuia, in urma ultimelor restrictii impuse de autoritati s-a ajuns la un plator, astfel ca .

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni seara pe Facebook, ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensia speciala care se acorda parlamentarilor care au mandate intregi. Alaturi de liderul PSD si-a anuntat demisia din Camera Deputatilor si liderul grupului Alfred Simonis. De precizat este ca PSD a promovat in Parlament introducerea pensiilor speciale pentru diferite categorii de angajati si demnitari. Epopeea pensiilor speciale: Cine le-a introdus Cum incearca PSD si PNL sa transforme subiectul pensiilor speciale din cartoful fierbinte in bata electorala.

Replica lui Orban, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca va demisiona in ultima zi de mandat in Parlament

Premierul Ludovic Orban a caracterizat drept o minciuna gogonata si un demers demagogic demisia anuntata de liderul PSD Marcel Ciolacu din Parlament in ultima zi de mandat, pentru a nu beneficia de pensie speciala.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca Guvernul Orban a ratat in acest an ocazia sa emita o ordonanta de urgenta pentru eliminarea pensiilor speciale, lucru care ar fi facut sa fie economisite cateva miliarde de lei, banii ce ar fi putut fi folositi in lupta cu pandemia de coronavirus sau pentru a pregati scolile astfel incat sa elevii sa poata continua procesul educational.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala. La fel am facut si acum patru ani, la fel voi face si acum,.

Marcel Ciolacu anunta ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat. Care este motivul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni seara, pe Facebook, ca va demisiona din Parlament in ultima sa zi de mandat. Si asta pentru a nu beneficia de pensia speciala de care beneficiza doar parlamentarii care au mandate intregi.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Orban, despre anuntul lui Marcel Ciolacu ca va demisiona pentru a nu beneficia de pensie speciala: O minciuna mai gogonata, mai rar mi-a fost dat sa aud

Ludovic Orban a comentat, luni seara, anuntul lui Marcel Ciolacu, ca va demisiona inainte de finalizarea mandatului, pentru a nu beneficia de pensie speciala. Orban sustine ca parlamentarii beneficiaza de pensia speciala si daca nu duc la indeplinire mandatul, iar Ciolacu are deja un mandat intreg. in replica, Ciolacu i-a cerut liderului PNL sa nu mai minta, afirmand ca si la finalul primului mandat a demisionat inainte de finalizarea acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )