Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Prefectul Capitalei a luat decizia

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Prefectul Capitalei a luat decizia

Prefectul Capitalei a luat decizia si a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla cu bucurestenii in perioada urmatoare. Veste de ultima ora! Se inchide sau nu Bucurestiul?! Traian Berbeceanu a raspuns la intrebarea care sta acum pe buzele tuturor bucurestenilor: intra sau nu in carantina Bucurestiul?! Prefectul Capitalei a explicat, la Europa . continuă pe Playtech

Este oficial. Raed Arafat, anunt de ultima ora despre spitalele COVID-19. Decizia fara precedent luata de Guvern

Veste buna din partea Guvernului. Medicii din spitalele dedicate pentru COVID-19 vor putea primi ajutor din partea studentilor in ani terminali de la Medicina. in cursul serii de miercuri a fost adoptata Ordonanta de Urgenta care le va permite acestora sa intreprinda activitati de voluntariat pentru a veni in sprijinul medicilor deja epuizati. O noua .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre revenirea la starea de urgenta.

Premierul Romaniei a vorbit miercuri seara despre situatia Romaniei in contextul in care numarul cazurilor de COVID-19 cresc tot mai mult. Acesta a fost intrebat daca in tara noastra va reveni starea de urgenta, iar raspunsul lui a venit fara ezitare. Ce se intampla cu localurile care nu respecta masurile de restrictie Chiar daca noile .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui de la 3 Sud Est a facut anuntul

Vestea ca Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are corononavirus a socat showbizul. Starea cantaretului internat in spital insa s-a ameliorat in ultimele ore. Colegul sau de trupa, Viorel Sipos, a declarat in exclusivitate pentru Impact. ro ca acesta se simte mai bine dupa ce i-a fost admistrat tratamenul cu plasma de care avea neaparat .

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,.

Ultima ora. Accident grav in Bucuresti. Ambulanta, spulberata de un BMW intr-o intersectie mare a Capitalei. in ce stare se afla victimele

O Ambulanta a fost implicata intr-un grav accident rutier, in aceasta dimineata. O asistenta care se afla in interior a fost transportata de urgenta la spital. Din fericire, nu au existat pacienti, insa autoritatile au descoperit cateva nereguli. Cum s-a produs incidentul Impactul naucitor a avut loc la intersectia bulevardului Bucurestii Noi cu strada Laminorului, .

Ultima ora: cum se simte medicul-erou de la Piatra Neamt. Ministerul Sanatatii tocmai a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea de sanatate a medicului erou Catalin Denicu, care a fost ranit grav in incendiul de la spitalul Piatra Neamt. Starea de sanatate a acestuia este stabila, insa medicul este intubat si urmeaza un tratament specific la spitalul militar din Bruxelles, Regina Astrid. Ultimele date despre starea de sanatate .

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea. Detalii de ultima ora

Un nou incendiu a izbucnit in dimineata aceasta la un spital din Cluj-Napoca. Astfel ca pacientii au fost evacuati de urgenta, pana ce focul a fost stins in totalitate de salvatori. Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea De mentionat este si faptul ca acest incendiu este al doilea .

Decizie de ultima ora: ce se intampla cu scolile din Romania. Judecatorii au dat verdictul

Decizie socanta in cazul suspendarii cursurilor fata in fata din Iasi. Tribunalul din oras a stabilit joi ca decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta de a suspenda cursurile ccolare a fost nelegala. Decizie partiala in cazul suspendarii cursurilor in Iasi in cursul zilei de ieri, Judecatorii au decis anularea partiala a hotararii din 4 .

Ultima ora. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Cum vor functiona scolile de acum inainte

In aceasta perioada extrem de tensionata, multi parinti si copii au solicitat redeschiderea scolilor si reluarea orelor de curs la clasa. Aceasta dorinta a unora dintre parinti a fost impartasita partial de de cei cu putere decizionala. Ludovic Orban a anuntat ieri seara cum vor invata copiii in plina pandemie. Cat timp va mai functiona .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )