Libnet.ro
UNICEF

15:15

MARCEL CIOLACU: Vrem sa organizam Congresul PSD in luna februarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Vrem sa organizam Congresul PSD in luna februarie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ca doreste organizarea Congresului ordinar al PSD cel mai probabil in luna februarie a anului viitor. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu devine presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a demisionat din functie, in locul sau fiind numit presedinte interimar Marcel Ciolacu, a anuntat liderul PSD Sector 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei CExN. Potrivit.

Marcel Ciolacu: Aceasta etapa a excluderilor din PSD a fost depasita, acum este momentul includerilor Ce spune presedintele interimar despre eventuale reveniri in partid (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca a inceput sa creeze un calendar pentru alegerile din organizatii. Cum era normal, azi de dimineata, au lipsit trei colegi eurodeputati, ce aveau .

Marcel Ciolacu: Marea majoritate a colegilor au propus luna februarie pentru convocarea congresului

Congresul Partidului Social Democrat ar putea avea loc in luna februarie, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, in urma caruia Viorica.

Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD Liderii PSD isi impart functiile in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament Ciolacu, Stanescu si Manda vor face pate din conducere colectiva - surse

Liderii PSD s-au reunit luni seara, intr-o sedinta informala, la Parlament pentru a discuta viitorul partidului. intalnirea are loc in contextul in care presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu a avut o discutie cu Viorica Dancila si a convins-o pe aceasta sa-si depuna demisia din fruntea partidului, potrivit surselor HotNews. ro. Decizia urmeaza sa fie anuntata la sedinta Comitetului Executiv al PSD programata marti. 30 Marcel Ciolacu a reusit sa coaguleze sustinerea liderilor PSD pentru a fi sustinut ca presedinte interimar al PSD. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca s-a decis ca toata conducerea Biroului Politic sa-si depuna demisia la sedinta CEX de marti.

Marcel Ciolacu, declaratii explozive: Etapa excluderilor din PSD a fost depasita! Mesajul pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a declarat, la finalul sedintei de miercuri a noii conduceri PSD, de la Parlament, ca s-au inceput demersurile pentru organizarea unui congres ordinar in luna.

Cine e Marcel Ciolacu, noul sef al PSD. Cum a ajuns de la ecologistul din barca lui Dragnea la un pas de a-l bate pe fostul presedinte PSD in Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a fost unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, alaturi de care obisnuia sa mearga la pescuit. in timpul Guvernului Tudose acesta era numit vicepremier pentru a-i raporta lui Dragnea miscarile din Guvern, insa efectul a fost invers, Ciolacu trecand de partea lui Tudose. in tinerete, acesta mergea la vanatoare alaturi de Omar Hayssam, sirianul condamnat pentru terorism. De ieri e noul lider PSD.

Cine este Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD. Ce legaturi are liderul PSD cu Omar Hayssam

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea partidului, in urma rezultatelor de la alegerile prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor 5.

Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD: Conducerea partidului nu a fost preluata prin forta. S-a incheiat epoca in care partidul a fost condus de un tatuc (VIDEO)

Marcel Ciolacu a devenit, marti seara, presedintele interimar al PSD in urma demisiei Vioricai Dancila de la conducerea partidului. intr-o conferinta de presa organizata dupa sedinta CEx a PSD, Ciolacu a.

Marcel Ciolacu, intalnire de taina cu liderii PSD. Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui: Nu trebuie sa ne pierdem ratiunea. Nu voi participa

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a facut o serie de declaratii cu privire la intalnirea din aceasta seara convocatade Marcel Ciolacu. Seful Camerei Deputatilor i-a chemat la o discutiepe toti li.

Marcel Ciolacu arunca bomba: Plata, pentru 10 august, PSD-ul si-a primit-o. Am pierdut alegerile!

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, la finalul sedintei cu noua conducere a PSD, ca evenimentele din 10 august au contribuit la pierderea alegerilor prezidentiale de catre Partidul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )