Libnet.ro
UNICEF

22:31

Marcel Ciolacu il avertizeaza pe Ludovic Orban: Sper sa nu ii treaca prin cap, pentru ca se va sfarsi rau

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu il avertizeaza pe Ludovic Orban: Sper sa nu ii treaca prin cap, pentru ca se va sfarsi rau

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, da asigurari ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi adoptata. De astfel, acesta il avertizeaza pe premierul Orban sa nu dea o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii electorale, subliniind ca se va sfarsi rau. continuă pe Antena3

Ciolacu: Sper sa nu ii treaca prin cap lui Orban sa dea ordonanta de urgenta pentru modificarea legii electorale, pentru ca se va sfarsi rau

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se declara convins ca Ludovic Orban va fi demis prin motiune de cenzura si spera ca premierului sa nu ii treaca prin cap sa dea ordonanta de urgenta pentru modificarea legii electorale, pentru ca se va sfarsi rau.

Marcel Ciolacu neaga o negociere cu PNL: Noi vrem sa scapam de Orban. E o catastrofa!

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, neaga cu vehementa ca s-ar fi inteles cu premierul Ludovic Orban, dupa ce pe surse au aparut informatii ca cei doi lideri de partide s-ar fi inteles ca motiunea sa treaca si anticipatele sa aiba loc simultan cu localele.

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

Marcel Ciolacu, scrisoare deschisa catre premierul Ludovic Orban: Sa-si revizuiasca urgent comportamentul politic

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca i-a transmis o scrisoare deschisa premierului Ludovic Orban, in care ii cere sa-si revizuiasca urgent comportamentul politic astfel incat sa-si exercite actul de guvernare in litera si spiritul Constitutiei Romaniei.

Ludovic Orban neaga zvonurile privind o intelegere cu PSD pentru alegeri anticipate in 21 iunie: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat luni drept minciuni gogonate informatiile pe surse potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere cu Marcel Ciolacu pentru alegeri anticipate in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora: Avem voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca si propunerea de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii au voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca, adaugand ca aceasta va fi votata miercuri in plenul Parlamentului.

Marcel Ciolacu: PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri Primarii vor fi alesi dintr-un singur tur, este evident

PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al formatiunii, care a precizat ca supravietuirea Guvernului Orban la motiunea de cenzura ar fi un esec.

LUDOVIC ORBAN: PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este o minciuna gogonata afirmatia ca PNL ar fi facut o intelegere cu PSD pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, iar Guvernul sa ramana interimar pana la alegerile anticipate. PNL nu are nimic de discutat cu PSD, a subliniat Premierul.

Premierul Ludovic Orban la Summit-ul Grupului Prietenii Coeziunii, in Portugalia

Premierul Ludovic Orban va participa la Summit-ul Grupului Prietenii Coeziunii, desfasurat sambata, 1 februarie 2020, la Beja, in Portugalia. Din delegatia guvernamentala va face parte si ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos.

Marcel Ciolacu se leaga ca nu va sustine un nou guvern PNL

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, dupa ce motiunea de cenzura initiata de social-democrati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )