Libnet.ro
UNICEF

15:00

MARCEL CIOLACU: Cinstim memoria inaintasilor nostri prin repararea a tot ceea ce ne despart

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Cinstim memoria inaintasilor nostri prin repararea a tot ceea ce ne despart

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a postat azi, un mesaj pe o retea de socializare, in care a a afirmat ca Ziua Nationala este contextul perfect pentru a vorbi despre solidaritate si despre reconstituirea statului. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL CIOLACU: Cred ca cel mai sincer mod de a cinsti memoria inaintasilor nostri este sa reparam tot ceea ce ne desparte pentru a reconstrui mandria noastra de natiune puternica.

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a postat azi, un mesaj pe o retea de socializare, in care a a afirmat ca Ziua Nationala este contextul perfect pentru a vorbi despre solidaritate si despre reconstituirea statului.

MARCEL CIOLACU: Cel mai sincer mod de a cinsti memoria inaintasilor nostri este sa reparam tot ceea ce ne desparte

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a postat azi, un mesaj pe o retea de socializare, in care a a afirmat ca Ziua Nationala este contextul perfect pentru a vorbi despre solidaritate si despre reconstituirea statului.

Cine este sotia lui Marcel Ciolacu si ce meserie are. Castiga foarte multi bani, lunar

Marcel Ciolacu a venit in atentia tuturor odata cu titulatura de presedinte interimar al Partidului Social Democrat. Ce meserie are sotia lui si cum reuseste sa castige atat de mult pe luna? Ce meserie are sotia lui Marcel Ciolacu? Marcel Ciolacu are 52 de ani, este casatorit si are un baiat. Dupa demisia previzibila a .

Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale! Care este legatura cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este noul lider PSD, dupa ce Viorica Dancila a demisionat, in noaptea de marti spre miercuri, de la conducerea partidului. Presedintele interimar a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale. Ciolacu, legatura cu Liviu Dragnea. Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penal Marcel Ciolacu 51 de ani) este presedinte .

MARCEL CIOLACU: PNL face reforma. ingroapa Romania!

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine intr-o postare publicata azi pe reteua sociala Facebook, ca deciziile pe care Partidului National Liberal le-a luat imping Romania premeditat in deficit bugetar excesiv.

Marcel Ciolacu: PNL se imprumuta dublu fata de PSD, arunca in aer cursul de schimb si impinge Romania premeditat in deficit bugetar excesiv

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca reforma PNL ingroapa Romania. Ciolacu face referire la decizii luate de Guvernul Orban in mai multe domenii, dar mai ales in cel economic.

Ziua Romaniei. Marcel Ciolacu: Doar uniti vom putea sa ducem Romania acolo unde merita

Ziua Romaniei. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, afirma, intr-un mesaj transmis de Ziua Nationala, ca romanii doar uniti vor putea infrunta toate obstacolele,.

Val de critici din PSD la adresa lui Niculae Badalau. Marcel Ciolacu: imi cer scuze public pentru acest derapaj

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, respinge afirmatiile lui Niculae Badalau referitoare la romanii din diaspora si isi cere scuze pentru acest derapaj, asigurand ca partidul pe care il conduce.

Marcel Ciolacu il spulbera pe Citu: Liniste, PNL face reforma!

Marcel Ciolacu a criticat masurile Partidului National Liberal, printr-o postare pe Facebook. Presedintele interimar al Partidului Social Democrat a alcatuit o lista cu masurile partidului de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )